0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een vacature werkvoorbereider? En lijkt de maritieme sector of interieurbouw jou iets? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in de jachtbouw, scheepsbouw en interieurbouw en bieden regelmatig vacatures voor werkvoorbereiders in deze branches aan.

Bekijk nu ons huidige aanbod en solliciteer direct óf schrijf je meteen in bij ons uitzendbureau.

Werken in de maritieme sector en interieurbouw

De scheeps-, jacht- en interieurbouw zijn prachtige creatieve branches. Zo werken hier allerlei vakmensen die samen de mooiste projecten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan teams van werkvoorbereiders, tekenaars, meubelmakers, houtbewerkers, meubelspuiters en nog veel meer andere expertises.
In de interieurbouw werken deze teams aan stijlvolle, praktische interieurs van bijvoorbeeld winkels, kantoren en schepen. In de jacht- en scheepsbouw wordt uiteraard van A tot Z aan (luxe) schepen gewerkt.

Werken als werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je, zoals de naam al zegt, verantwoordelijk voor de voorbereiding van deze projecten. Je legt bijvoorbeeld de wensen van de klant vast, werkt het definitieve ontwerp uit, zorgt voor de werktekeningen en de materialen die nodig zijn voor de productie. In het kort ben jij de persoon voor de projectplanning in de breedste zin.

Zoek jij een vacature werkvoorbereider in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Bekijk dan nu onze huidige vacatures of schrijf je in bij Rispens Uitzendbureau. Dan zoeken wij voor jou de best passende vacature.

Overige vacatures

Ben je niet op zoek naar een vacature werkvoorbereider, maar wél op zoek naar een baan in de jacht-, scheeps- of interieurbouw? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk aan allerlei functies, zoals engineer, tekenaar, scheepstimmerman, meubelmaker en cascobouwer.

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens is een uitzendbureau gespecialiseerd in jacht-, scheeps- en interieurbouw. De eigenaar, Edwin Rispens, werkte jaren bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een behoorlijk netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk wilde hij graag inzetten om anderen te helpen. Goede vakkrachten die een passende baan zoeken bijvoorbeeld. Daarom werd het uitzendbureau in het leven geroepen.

De voordelen

Bij Rispens Uitzendbureau kijken we verder dan kortlopende projecten. Bij het verzamelen van projecten kijken we graag naar de kans op een vaste baan. Daar is de werknemer, maar ook de werkgever immers bij gebaat. Zo creëren we samen topteams die prachtige projecten kunnen realiseren.
Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in jachtbouw, scheepsbouw, scheepselektro, teakdekken en interieurbouw. En zo profiteer je van nog veel meer voordelen als je je inschrijft bij Rispens Uitzendbureau.
N

Altijd vacatures beschikbaar

N

Vaak langdurige projecten

N

Reële kans op een vaste baan

N

Landelijk bestand van 1.000 werkgevers

N

Afspraak is afspraak

N

En nog veel meer...

Schrijf je in bij Rispens Uitzendbureau

Vind je in ons huidige aanbod de vacature werkvoorbereider die bij jou past? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en solliciteer direct! Ook wanneer je deze in ons huidige aanbod nog niet tegenkomt heten we je graag welkom. We gaan dan met je in gesprek om erachter te komen waar jij het best op je plek bent. Wij zijn jouw partner op het gebied van werkvoorbereider vacatures in de scheeps-, jacht- en interieurbouw.

Contact opnemen

Wil je eerst meer weten over onze vacatures werkvoorbereider? Of over wat we precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail, bel ons óf laat je gegevens achter, dan bellen wij jou zo snel mogelijk op om je vragen te beantwoorden. We staan je met plezier te woord.

Share This