Over Rispens Uitzendbureau

Wij van Rispens zijn een uitzendbureau gespecialiseerd in de jacht- en scheepsbouw en interieurbouw. Onze klanten zijn toonaangevend in het realiseren van kwalitatief hoogstaande projecten in deze branches. Hierbij gaat het om het ontwikkelen, engineeren, produceren en monteren van interieurs en meubels.

Wij hebben op dit moment veel vacatures in de jacht- en scheepsbouw, maar ook in de interieurbouw door heel Nederland. Ben je benieuwd naar ons actuele vacatureaanbod?

Rispens kan voorzien in: 

 • Banen voor de duur van een project
 • Mogelijkheden op vast dienstverband
 • Mogelijkheid om in het buitenland te werken

Uitgebreide keuze in vacatures

Door de jaren heen heeft Rispens Uitzendbureau een groot landelijk bestand opgebouwd van ongeveer 1.000 bedrijven.

Dit bestand bestaat met name uit bedrijven gespecialiseerd in de:

 • Jachtbouw
 • Scheepsbouw
 • Teakdekken
 • Scheepselektro
 • Interieurbouw

Bekijk vacatures

Voordelen voor onze werknemers

Rispens investeert in werknemers! Wat je kunt verwachten? 

 • Een goed salaris, deze wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring
 • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters, deze ontvang je aan het begin van je dienstverband
 • Jaarlijkse vergoeding van een vast bedrag voor werkkleding en werkschoenen
 • Wekelijks een gereedschapsvergoeding op je rekening
 • Mogelijkheid om VCA trainingen en diverse opleidingen te volgen

De werklocaties worden regelmatig door één van onze medewerkers bezocht waardoor wij nauw in contact staan met zowel klanten als werknemers.

 

Maak jij het verschil?

Ben jij de vakman die het verschil wil maken in de wereld van de jacht- en scheepsbouw? Neem gerust contact met ons op of schrijf je in via de website.

 

In een persoonlijk intakegesprek lichten wij onze werkwijze graag nader toe en nemen we je wensen door.

Neem contact op

Onze medewerkers

Na 10 jaar te hebben gewerkt voor Roden Staal en vervolgens 10 jaar als verkoper van en adviseur voor Sikaflex , had ik een behoorlijk netwerk opgebouwd in de wereld van de jacht- en scheepsbouw.
Dus toen ik Rispens Uitzendbureau startte, was er al sprake van een vertrouwensband tussen mij en veel mensen die werkzaam zijn in deze branche. Dat kwam goed van pas bij het contact leggen tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Ik zie ons uitzendbureau als een bedrijf dat participeert in de wereld van de scheeps- en jachtbouw. Wat ik belangrijk vind is dat wij als team de kandidaten langdurige contracten kunnen aanbieden en perspectief kunnen geven op een vast contract. Ik word er blij van als mensen bij ons terugkomen; dat is een teken dat ze vertrouwen in ons hebben en in onze manier van werken. Wat ik toekomstige werknemers graag wil meegeven is: ’wees open, eerlijk en zakelijk’. En dat kunnen ze ook van ons verwachten.

Edwin

Eigenaar Rispens Uitzendbureau

06-20643533

edwin@rispens.nl

Tijdens het laatste jaar van mijn studie Human Resource Management kwam ik via LinkedIn in contact met Rispens Uitzendbureau. Wat me voornamelijk aansprak bij Rispens is de persoonlijke benadering en de intensieve begeleiding die de kandidaten krijgen. Daarnaast is er ook een goed en diepgaand contact met de toekomstige werkgevers. Dat was voor mij genoeg reden om een open sollicitatie te sturen. Sinds 2017 werk ik fulltime bij Rispens.
Waar ik enthousiast van word, is dat wij samen met de kandidaat alle fases van het vinden van werk intensief doorlopen; van de intake tot en met de uiteindelijke droombaan.
Mijn werk is zeer divers. Ik organiseer onder andere evenementen, personeelsuitjes, open dagen en bedrijfsbezoeken en ik begeleid werknemers op de werkvloer. Hiermee houd ik me niet alleen bezig met ‘het vinden van nieuwe vakmensen, maar ook met het binden van onze bestaande werknemers’.

Na ruim 5 jaar te hebben gewerkt in de sociale dienstverlening, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Begin 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche. Ik zocht een functie waarin ik mijn sociale vaardigheden kan gebruiken en mij verder kan ontwikkelen op zakelijk vlak.
Ik ben eerst nog werkzaam geweest op een ander bureau.
We werken bij Rispens met een klein team en dat maakt dat de lijntjes kort zijn. De samenwerking verloopt soepel en er is een fijne collegiale sfeer. Daarbij word je uitgedaagd om mee te denken in de verschillende processen.
Wat mij ook aanspreekt aan het werken bij Rispens uitzendbureau is dat dit bureau zich heeft gespecialiseerd in de jacht- en scheepsbouw en interieurbouw, waardoor je in contact komt met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers.
We vinden het belangrijk dat er een goed contact is met onze medewerkers en vervolgens dat contact goed te onderhouden. Dat doen we onder andere door het regelmatig organiseren van een leuke activiteit of een gezellig personeelsfeest.
Wanneer iemand na een periode van werven, selecteren en gesprekken voeren, op de juiste plek terechtkomt, is mijn doel bereikt.

Mike

Werving en selectie

06-14387076

mike@rispens.nl

Titus

Manager Personeelszaken

06-82014337

titus@rispens.nl

In 2017 ben ik bij Rispens Uitzendbureau begonnen. Ik had daarvoor al een aantal jaren met Edwin samengewerkt en was enthousiast geworden over de manier waarop hij met zijn team de kandidaten en de opdrachtgevers aan elkaar weet te verbinden. Bovendien houd ik van de duidelijke communicatie die bij Rispens hoog in het vaandel staat; je doet wat je belooft en je onderneemt gelijk actie. Dit maakt dat ons werk bijzonder afwisselend is.
De branche vind ik erg interessant; ik mag vakbekwame mensen begeleiden bij hun zoektocht naar een werkplek waar ze met passie hun vak kunnen uitoefenen.
Wat me ook blij maakt is dat onze vakmensen trots op hun werk zijn en met recht, want ik zie de mooie resultaten als ik bij hen op de werkvloer een kijkje ga nemen.
En wanneer ik tijdens een bezoek zie dat iemand op de goede plek zit, daar waar hij zijn vaardigheden ten volle kan laten zien, dan heb ik mijn doel bereikt.

Na de mbo-opleiding juridisch medewerker personeel en arbeid, heb ik ervaring opgedaan bij diverse uitzendbureaus.
Voordat ik bij Rispens Uitzendbureau terechtkwam, heb ik nog een uitstapje gemaakt naar een andere branche; ik heb twee jaar als farmaceutisch medewerker gewerkt.
Ik miste het commerciële aspect en ben weer op zoek gegaan naar een baan in de uitzendbranche.
Met succes, want sinds begin 2019 werk ik bij Rispens Uitzendbureau en dat doe ik met veel plezier.
De jacht- en scheepsbouw en interieurbouwbranche was mij onbekend, maar na een paar bedrijfsbezoeken ben ik onder de indruk geraakt van het mooie ambachtelijke werk.
Het geeft mij veel voldoening wanneer ik mensen kan helpen om de juiste werkplek te vinden.
En het is fijn om na enige tijd te horen dat er een goede match blijkt te zijn tussen de kandidaat en de werkgever.

Inneri

Werving en selectie

06-12280617

inneri@rispens.nl

Share This