0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Utrecht

Zoek jij een vacature elektromonteur in Utrecht en omgeving? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres.

Dankzij ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven in de scheeps-, jacht- en interieurbouw, bieden we altijd verschillende projecten aan met uitzicht op een vaste werkplek! Lees meer over de mogelijkheden, bekijk ons huidige aanbod of schrijf je direct in!
Interieurbouw

Vacature elektromonteur

Geen enkele vacature elektromonteur in Utrecht is hetzelfde, maar in essentie komt het op het volgende neer: jij zet jouw kennis en ervaring in bij het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. Komt er een nieuwe installatie? Dan sluit jij die aan. Heeft een bestaande installatie een storing? Dan kun jij die verhelpen!
Rispens Uitzendbureau is gespecialiseerd in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Elektromonteurs in deze sectoren werken dus over het algemeen aan installaties in het stuurhuis, in de machinekamers en op het dek. Spreekt dit je aan?

Meer dan elektromonteurs

Aan de projecten binnen de scheeps-, jacht- en interieurbouw werken veelzijdige teams. Samen met verschillende specialisten bouw je dus aan de mooiste projecten. Om deze teams compleet te maken bieden we regelmatig ook andere vacatures aan. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor houtbewerkers, cascobouwers, scheepstimmermannen, projectmanagers, werkvoorbereiders en tekenaars. Zoek jij iets anders dan een vacature elektromonteur in Utrecht en omgeving? Ook dan helpen we je graag verder!

Over Rispens Uitzendbureau

Voor een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw ben je bij Rispens Uitzendbureau altijd aan het juiste adres. Door de jaren heen creëerde eigenaar Edwin Rispens namelijk een groot netwerk in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature elektromonteur in Utrecht tussen die jij zoekt!

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature elektromonteur in Utrecht tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.

Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This