0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Meubelspuiter Rotterdam

Zoek je een vacature meubelspuiter in Rotterdam en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau! In ons aanbod vind je regelmatig mooie projecten in de jacht-, scheeps- en interieurbouw met uitzicht op een vaste baan. Zie je de ideale vacature nog niet staan? Dan zoeken we een werkplek voor je binnen ons netwerk van zo’n 1.000 werkgevers in de maritieme sector. Bekijk nu onze actuele vacatures en schrijf je in!

Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

vacature meubelspuiter Rotterdam

Vacature Meubelspuiter

Iedere vacature meubelspuiter in Rotterdam en omgeving is verschillend. Ieder team werkt immers op zijn eigen manier. Maar over het algemeen komt het erop neer dat jij als meubelspuiter verantwoordelijk bent voor prachtig lak- en spuitwerk van meubelstukken in woningen, bedrijfspanden, schepen en/of jachten. Ook het spuitklaar maken van de meubelstukken, bepalen van de juiste grondlagen en laksoorten en het aanmaken van de verf kunnen tot je verantwoordelijkheden behoren.

Meer dan alleen meubelspuiters

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature meubelmaker in Rotterdam? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor houtbewerkers, cascobouwers, scheepstimmermannen, projectmanagers, werkvoorbereiders en tekenaars en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1.000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste vacature meubelspuiter in Rotterdam te vinden.

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap;
  • de mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature meubelspuiter in Rotterdam tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.

Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This