0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacatures Interieurbouw

Ben je op zoek naar passende vacatures in de interieurbouw? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een uitdagende baan. Dankzij ons ruime netwerk met verschillende werkgevers kunnen we vaak snel schakelen en hielpen we al veel werkzoekenden aan een baan. Bekijk onze actuele fulltime (en soms parttime) interieurbouw vacatures, schrijf je in en solliciteer direct óf neem contact met ons op om ons naar functies te laten zoeken die bij jouw wensen en ervaring passen.

Dit is Rispens Uitzendbureau
 • Altijd ruim aanbod vacatures beschikbaar
 • Weloverwogen selectie, dus grote kans op een baan die bij jou past
 • Vaak langdurige projecten met reële kans op vaste baan
 • Eigen technische, ervaren intercedenten uit de jacht- en scheepsbouw
 • Afspraak is afspraak

  Gesorteerd op jouw huidige locatie. Klik hier om de sortering te annuleren.

Einde van de lijst
Werken in de interieurbouw
De interieurbouw is een prachtige, creatieve én brede branche. Hier werken échte vakmensen die de best passende interieurs realiseren voor bijvoorbeeld winkels, woningen, kantoren en schepen. In teams van tekenaars, meubelmakers, houtbewerkers, meubelspuiters en nog veel meer professionals wordt gewerkt aan prachtige projecten waarbij alles op zijn plek valt. Het interieur moet namelijk niet alleen stijlvol, maar ook praktisch zijn.

Wij helpen je graag bij het vinden van de mooiste vacatures in de interieurbouw. Zo werken we vaak in langdurige projecten samen met interieurbouw bedrijven, waardoor je gedurende langere tijd zekerheid hebt.

Welke vacatures interieurbouw zijn er?

Bij Rispens Uitzendbureau vind je regelmatig allerlei uiteenlopende interieurbouw vacatures door het hele land. Of je nu op zoek bent naar een baan als meubelmaker, werkvoorbereider, tekenaar, houtbewerker, meubelspuiter, calculator, fineerder, projectleider en ga zo maar door, bij ons zoek je gericht per provincie naar banen die bij jou passen of je laat ons naar functies zoeken die passen bij jouw ervaring.
Waar en hoe je wilt werken, beslis je zelf, wij zorgen allereerst dat je een passend aanbod krijgt afgestemd op jouw wensen in de interieurbouwbranche. Hoor je bij ons Rispens team? Dan staan we je altijd bij als je op zoek bent naar nieuwe vacatures of als je gewoon lekker aan het werk bent bij één van onze opdrachtgevers.
Vacatures Interieurbouw Rispens Uitzendbureau
Andere vacatures
Op zoek naar een andere baan dan in de interieurbouw? Daarvoor kun je bij ons ook terecht. Wij hebben bijvoorbeeld ook regelmatig verschillende vacatures in de scheepsbouw, jachtbouw en andere sectoren. In ons grote bestand van ongeveer duizend banen vind je een groot aanbod aan vacatures.
Werken bij Rispens Uitzendbureau
Wij vinden jouw wensen en behoeften belangrijk en op basis daarvan vinden wij de geschikte werkplek voor jou. Bij een bedrijf waar je met veel plezier kan werken, die dicht in de buurt is en in een functie waarin al jouw talenten en ervaringen tot hun recht kunnen komen. Wij zijn hét uitzendbureau voor interieurbouwers.

Rispens Uitzendbureau investeert in zijn werknemers en staat bekend om de volgende punten:

 • Jouw betrouwbare partner in de interieurbouw;
 • Altijd beschikbare vacatures in de interieurbouw;
 • Een team dat altijd voor je klaar staat en alleen het beste voor jou wil;
 • Beloftes die nagekomen worden. Afspraak = afspraak.
Grote kans op een vaste baan
Wanneer je een leuke werkplek hebt gevonden, wil je natuurlijk het liefst een vast contract. Daarom kijken wij bij Rispens Uitzendbureau verder dan kortlopende projecten. We bieden zoveel mogelijk interieurbouw vacatures aan met reële kans op een vast contract. Zo kun jij met plezier en zekerheid je werk uitvoeren.
Schrijf je in!
Geïnteresseerd in één van onze vacatures interieurbouw? Dan is het heel simpel om bij ons team van uitzendkrachten aan te sluiten. Schrijf je in en solliciteer direct. Als onderdeel van ons team kun je rekenen op:
 • Een goed salaris;
 • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
 • Een jaarlijkse vergoeding van een vast bedrag voor werkkleding en werkschoenen;
 • Wekelijks een gereedschapsvergoeding op je rekening;
 • Mogelijkheid om VCA trainingen en diverse opleidingen te volgen.

Persoonlijk gesprek

Zie je in ons huidige aanbod niet de interieurbouw vacature die je zoekt? Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in. Tijdens dit gesprek nemen we graag de mogelijkheden op het gebied van werken in de interieurbouw met je door en peilen we jouw wensen en behoeften. Zo kunnen we vervolgens op zoek naar een vacature in de interieurbouw die perfect aansluit op de factoren die jij belangrijk vindt.

Neem contact met ons op

Enthousiast geworden om een baan te vinden in de interieurbouw via Rispens Uitzendbureau, maar heb je eerst nog een aantal vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag samen met jou naar het aanbod aan vacatures in de interieurbouw. Ook voor andere vragen kan je bij één van onze medewerkers terecht.

Solliciteer nu!

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mail *

  Functie *

  Woonplaats *

  Opmerkingen

  CV uploaden (uploadlimiet : 20MB)


  Share This