0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacatures in de interieurbouw

Wil je werken in de interieurbouw en ben je op zoek naar een passende vacature in de interieurbouw? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres! Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor de interieurbouw. Wij helpen je graag in het vinden van een uitdagende baan. Dankzij het contact met veel verschillende werkgevers kunnen we vaak snel schakelen en hebben we al veel werkzoekenden aan een baan geholpen.

Hier vind je actuele fulltime (en soms parttime) vacatures bedoelt voor vakmensen zoals jij. Ben jij die werkvoorbereider, meubelmaker of interieurbouwer die zijn/haar vaardigheden voor een bedrijf in de omgeving wil inzetten? Bij ons zoek je gericht per provincie naar banen die bij jou passen of je laat ons naar functies zoeken die passen bij jouw ervaring.

Voordelen van Rispens Uitzendbureau
 • Eigen technische en ervaren intercedenten uit de jacht- en scheepsbouw
 • Afspraak is afspraak
 • Altijd vacatures beschikbaar
 • Een reële kans op een vaste baan
 • Vaak langdurige projecten
 • Weloverwogen selectie, dus meer kans op een baan die helemaal bij jou past

  Gesorteerd op jouw huidige locatie. Klik hier om de sortering te annuleren.

Einde van de lijst
Werken in de interieurbouw

Struin jij het internet af op zoek naar een passende vacature in de interieurbouw? Je bent bij ons bij het juiste adres voor interessante vacatures in de interieurbouw. Wij zetten voor jou de meest uiteenlopende interieurbouw vacatures op een rij met standplaatsen in heel Nederland. Wij werken vaak met langdurige projecten met interieurbouw bedrijven, waardoor je gedurende langere tijd zekerheid hebt met één van onze vacatures in de interieurbouw.

Wat voor vacatures biedt Rispens Uitzendbureau aan?

Wij kijken altijd naar wat jou ligt binnen de interieurbouw. Zoek jij bijvoorbeeld een vacature als werkvoorbereider, meubelmaker of iets dergelijks in de interieurbouw? Wij zetten de meest passende vacatures binnen de interieurbouw graag persoonlijk voor jou op een rij. Bij ons zoek je gericht per provincie naar banen die bij jou passen of je laat ons naar functies zoeken die passen bij jouw ervaring. Benieuwd naar onze vacatures voor in de interieurbouw? Neem dan snel contact met ons op!

Waar en hoe je wilt werken, beslis je zelf, wij zorgen allereerst dat je een passend aanbod krijgt afgestemd op jouw wensen in de interieur bouwbranche. Hierna hoor je bij ons Rispens team en zullen we je altijd bijstaan als je op zoek bent naar nieuwe vacatures of als je gewoon lekker aan het werken bent bij één van onze opdrachtgevers.

Andere soorten vacatures bij Rispens Uitzendbureau

Op zoek naar een andere baan dan in de interieurbouw? Daarvoor kun je bij ons ook terecht. Wij hebben verschillende vacatures in bijvoorbeeld de scheepsbouw, jachtbouw en andere sectoren. In ons grote bestand van ongeveer duizend banen vind je een groot aanbod aan vacatures.

Grote kans op een vaste baan

Iedereen wil natuurlijk een vast contract wanneer zij een leuke baan hebben gevonden. Daarom kijken wij bij Rispens Uitzendbureau verder dan een kortlopend project. Wij vinden het belangrijk dat veel van onze vacatures zijn voorzien van langdurige projecten. Zo geven wij jou de zekerheid op het hebben van een vaste baan.

Persoonlijk gesprek

De mogelijkheden op het gebied van werken in de interieurbouw nemen we graag met je door in een persoonlijk gesprek. Wij willen namelijk een vacature in de interieurbouw aanbieden die perfect aansluit op de factoren die jij belangrijk vindt. In een persoonlijk gesprek kunnen wij onze werkwijze aan je toelichten en kunnen wij gelijktijdig jouw wensen en behoeften peilen.

Waarom kiezen voor Rispens Uitzendbureau?

Wij vinden jouw wensen en behoeften belangrijk en op basis daarvan vinden wij de geschikte werkplek voor jou. Bij een bedrijf waar je met veel plezier kan werken, die dicht in de buurt is en in een functie waarin al jouw talenten en ervaringen tot hun recht kunnen komen. Wij zijn het uitzendbureau voor interieurbouwers.
Rispens Uitzendbureau investeert in zijn werknemers door middel van:

 • Een goed salaris;
 • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
 • Een jaarlijkse vergoeding van een vast bedrag voor werkkleding en werkschoenen;
 • Wekelijks een gereedschapsvergoeding op je rekening;
 • Mogelijkheid om VCA trainingen en diverse opleidingen te volgen.
 • Geïnteresseerd in een vacature van ons? Dan is het heel simpel om bij ons team van uitzendkrachten te voegen. Dat kan gratis en door je contactgegevens bij ons achter te laten. Laat je cv achter en vertel ons je wensen en wij gaan voor jou de meest geschikte interieurbouw vacatures zoeken.

  Schrijf je bij ons in? Dan kun je gauw profiteren van:

 • Rispens Uitzendbureau als jouw betrouwbare partner in de interieurbouw;
 • Altijd beschikbare vacatures in de interieurbouw;
 • Een team dat altijd voor je klaar staat en alleen het beste voor jou wil;
 • Beloftes die nagekomen worden. Afspraak = afspraak.
Neem contact met ons op

Enthousiast geworden om een baan te vinden in de interieurbouw via Rispens Uitzendbureau en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken samen met jou naar het aanbod aan vacatures in de interieurbouw. Ook voor andere vragen kan je bij één van onze medewerkers terecht.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0592 – 614046 of mail naar info@rispens.nl.

Solliciteer nu!

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mail *

  Functie *

  Woonplaats *

  Opmerkingen

  CV uploaden (uploadlimiet : 20MB)


  Share This