Over Rispens Uitzendbureau

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar nieuw personeel in de technische maritieme en interieurbouw branches? Dan ben u bij Rispens Uitzendbureau als werkgever aan het juiste adres! Bij Rispens zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van het juiste personeel in de jacht- en scheepsbouw en de interieurbouw. Daardoor kunt u ook uw bedrijfsproject tot een succes maken.

Bij Rispens hebben we al jarenlang ervaring in het koppelen van de juiste medewerkers aan bijpassende bedrijven. Ons kandidatenbestand bestaat met name uit interieurbouwers, meubelmakers, lassers, elektromonteurs, pijpfitters, teakdekkers, meubelspuiters, aluminium cascobouwers, jachtschilders en meerdere andere specialiteiten. Ook CAD tekenaars, werkvoorbereiders en projectmanagers behoren tot onze doelgroep. Zo vindt u bij ons altijd het juiste personeel voor uw werk.

Vacature aanmelden

Vakkrachten in meerdere branches

Jachtbouw

Scheepsbouw

Interieurbouw

Welke branches

U kunt bij ons terecht wanneer uw bedrijf kandidaten zoekt in verschillende branches. Zoals eerder al benoemd, zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van het juiste personeel voor uw klus. De branches waarin we u kunnen ondersteunen, zijn onder meer de jachtbouw, scheepsbouw en interieurbouw. Voor gespecialiseerde uitzendkrachten in deze bedrijfstakken bent u bij ons aan het juiste adres!

Reviews

Bij Rispens Uitzendbureau staan we erop dat onze partners tevreden zijn met de wederzijdse samenwerking. We zijn van het credo dat we niet alleen “zeggen wat we doen, maar ook doen wat we zeggen”. Dankzij onze ervaring kunnen wij de juiste medewerkers en bedrijven aan elkaar koppelen. Hier vindt u een aantal reviews van onze partners.

Daarom kiest u voor Rispens Uitzendbureau

Landelijke bestand van 1.500 vakkrachten

In het binnenland en buitenland

Volgen de ABU-cao

NEN-4400 gecertificeerd

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over een mogelijke samenwerking? Of heeft u nog vragen over ons bedrijf en werkwijze? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten u graag in over de mogelijkheden. Naar wat voor personeel u ook op zoek bent, door een groot landelijk bestand van meer dan 1.500 vakkrachten, kunnen wij altijd de juiste medewerker koppelen aan uw vacature.

Share This