0592 - 614046 info@rispens.nl
Over Rispens Uitzendbureau

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar nieuw personeel in de technische maritieme en interieurbouw branches? Dan ben u bij Rispens Uitzendbureau als werkgever aan het juiste adres! Bij Rispens zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van het juiste personeel in de jacht- en scheepsbouw en de interieurbouw. Daardoor kunt u ook uw bedrijfsproject tot een succes maken.

Bij Rispens hebben we al jarenlang ervaring in het koppelen van de juiste medewerkers aan bijpassende bedrijven. Ons kandidatenbestand bestaat met name uit interieurbouwers, meubelmakers, lassers, elektromonteurs, pijpfitters, teakdekkers, meubelspuiters, aluminium cascobouwers, jachtschilders en meerdere andere specialiteiten. Ook CAD tekenaars, werkvoorbereiders en projectmanagers behoren tot onze doelgroep. Zo vindt u bij ons altijd het juiste personeel voor uw werk.

Vacature aanmelden
Vakkrachten in meerdere branches
Welke branches

U kunt bij ons terecht wanneer uw bedrijf kandidaten zoekt in verschillende branches. Zoals eerder al benoemd, zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van het juiste personeel voor uw klus. De branches waarin we u kunnen ondersteunen, zijn onder meer de jachtbouw, scheepsbouw en interieurbouw. Voor gespecialiseerde uitzendkrachten in deze bedrijfstakken bent u bij ons aan het juiste adres!

Meerdere mogelijkheden

U kunt bij ons ook terecht wanneer uw bedrijf vast personeel en/of hoger geschoold personeel zoekt, zoals werkvoorbereider, tekenaars, projectleiders etc. Rispens kan deze zoekopdrachten voor u aannemen. Naar wat voor personeel u ook op zoek bent, door ons groot landelijk bestand vinden wij altijd de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarom kiest u voor Rispens Uitzendbureau

Landelijke bestand van 1.500 vakkrachten

In het binnenland en buitenland

NBBU-cao

NEN-4400 gecertificeerd

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over een mogelijke samenwerking? Of heeft u nog vragen over ons bedrijf en werkwijze? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten u graag in over de mogelijkheden. Naar wat voor personeel u ook op zoek bent, door een groot landelijk bestand van meer dan 1.500 vakkrachten, kunnen wij altijd de juiste medewerker koppelen aan uw vacature.

Share This