0592 - 614046 info@rispens.nl

Tekenaar Interieurbouw

Ben je op zoek naar vacatures tekenaar interieurbouw, of ben je juist op zoek naar personeel? In beide gevallen helpen we je bij Rispens Uitzendbureau verder. Dankzij ons klantenbestand van zo’n 1.000 bedrijven én zo’n 1.500 vakkrachten vinden we voor ieder project de juiste match. Lees meer over de functie tekenaar interieurbouw, de diensten van Rispens Uitzendbureau óf neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Over de interieurbouw

De interieurbouw is een prachtige, creatieve én brede branche. Hier werken échte vakmensen die de best passende interieurs realiseren voor bijvoorbeeld winkels, woningen, kantoren en schepen. In teams van tekenaars, meubelmakers, houtbewerkers, meubelspuiters en nog veel meer professionals wordt gewerkt aan prachtige projecten waarbij alles op zijn plek valt. Het interieur moet namelijk niet alleen stijlvol, maar ook praktisch zijn.

Tekenaar in de interieurbouw

Een tekenaar in de interieurbouw maakt technische tekeningen. Op basis hiervan kan de rest van het team de werkzaamheden uitvoeren en het interieur tot leven laten komen. Het tekenen begint met een eerste schets en gaat door tot en met de installatie van een meubel of turnkey oplevering van een compleet interieur. Daarnaast lost deze vakkracht praktische problemen op met betrekking tot het interieur, houdt deze rekening met de interactie van het interieur, de constructie én zorgt ervoor dat het leidingwerk in orde is.

Ben je tekenaar?

Ben jij tekenaar en zoek je een baan in de interieurbouw? Meld je dan aan bij Rispens Uitzendbureau. Dankzij onze ervaring in deze branche vinden wij de vacature die bij jou past. Je profiteert van de volgende voordelen:
 • Landelijk bestand van 1.000 werkgevers
 • Altijd vacatures beschikbaar
 • Vaak langdurige projecten
 • Reële kans op een vaste baan
 • Afspraak is afspraak
Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan zoeken wij de vacature die op jouw wensen aansluit.

Zoek je een tekenaar?

Ben je werkgever in de interieurbouw en zoek je een tekenaar? Ook dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Dankzij jaren ervaring met het koppelen van de juiste mensen aan de juiste bedrijven vinden we het juiste personeel voor jouw klus.
 • Landelijk bestand van 1.500 vakkrachten
 • In binnen- en buitenland
 • Vaak langdurige projecten
 • NEN-4400 gecertificeerd
 • NBBU cao
Heb je nog vragen, wil je de mogelijkheden bespreken of meteen een vacature bij ons uitzetten? Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.
Interieurbouw
Meer dan tekenaars interieurbouw
Zoek je werk of werknemers binnen een andere functie of branche? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan alle andere functies binnen de interieurbouw, zoals meubelmaker, meubelspuiter en houtbewerker. Maar naast de interieurbouw kun je bij ons ook terecht voor werk of werknemers in de scheepsbouw en jachtbouw.

Over Rispens Uitzendbureau

De eigenaar van Rispens Uitzendbureau, Edwin Rispens, werkte jarenlang Roden Staal en Sikaflex. Hierdoor bouwde hij een behoorlijk netwerk op. Dit netwerk zet hij graag in om andere werkgevers en werknemers te helpen. Inmiddels bestaat Rispens Uitzendbureau uit een team van professionals die de juiste vakkrachten zoals meubelspuiters, aan de juiste werkgevers weten te koppelen.
We bieden banen aan in de vorm van projecten, maar we vinden het belangrijk dat er uitzicht is op een vast contract. Zo bouw je immers een mooie werkrelatie op, waarin je prachtige projecten kunt verwezenlijken.
Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in:
 • Jachtbouw
 • Scheepsbouw
 • Scheepselektro
 • Teakdekken
 • Interieurbouw

Contact opnemen

Meer weten over het vak meubelspuiter, onze vacatures of de mogelijkheden voor werkgevers? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord. Je kunt ons bellen, mailen of je gegevens achterlaten op onze contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Share This