0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Haarlem

Ben je op zoek naar een vacature elektromonteur in Haarlem en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau. Binnen ons enorme netwerk in de scheeps-, jacht- en interieurbouw vinden we altijd mooie projecten waar jij aan de slag kunt, mét uitzicht op een vaste baan.
Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met elektrotechnische installaties in stuurhuizen en machinekamers? Bekijk dan nu ons huidige aanbod vacatures en schrijf je in!
Interieurbouw

Vacature elektromonteur

In ons aanbod kom je regelmatig een vacature elektromonteur in Haarlem en omgeving tegen. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Natuurlijk is geen enkel project hetzelfde, maar jouw rol komt in grote lijnen neer op het volgende: jij zet jouw kennis (en eventuele ervaring) in bij het aanpassen, onderhouden en repareren van bestaande elektrotechnische installaties en/of bij het aansluiten en installeren van nieuwe installaties.
Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Dit betekent dat veel van onze vacatures voor projecten op schepen en luxe jachten zijn. Een elektromonteur in deze sectoren houdt zich concreet vaak bezig met installaties in het stuurhuis en de machinekamers, maar ook met bijvoorbeeld lieren, kranen en verlichting op het dek. Is dit iets voor jou?

Meer dan elektromonteurs

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature elektromonteur in Haarlem? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers, cascobouwers, scheepstimmermannen, houtbewerkers, teakdekkers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Voor een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw ben je bij Rispens Uitzendbureau altijd aan het juiste adres. Door de jaren heen creëerde eigenaar Edwin Rispens namelijk een groot netwerk in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature elektromonteur in Haarlem tussen die jij zoekt!

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature elektromonteur in Haarlem tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This