0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Rotterdam

Ben je op zoek naar een vacature elektromonteur in Rotterdam en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau. Binnen ons enorme netwerk in de scheeps-, jacht- en interieurbouw vinden we altijd mooie projecten waar jij aan de slag kunt, mét uitzicht op een vaste baan.

 Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met elektrotechnische installaties in stuurhuizen en machinekamers? Bekijk dan nu ons huidige aanbod vacatures en schrijf je in!

Interieurbouw

Vacature elektromonteur

In ons aanbod kom je regelmatig een vacature elektromonteur in Rotterdam en omgeving tegen. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Natuurlijk is geen enkel project hetzelfde, maar jouw rol komt in grote lijnen neer op het volgende: jij zet jouw kennis (en eventuele ervaring) in bij het aanpassen, onderhouden en repareren van bestaande elektrotechnische installaties en/of bij het aansluiten en installeren van nieuwe installaties.
Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Dit betekent dat veel van onze vacatures voor projecten op schepen en luxe jachten zijn. Een elektromonteur in deze sectoren houdt zich concreet vaak bezig met installaties in het stuurhuis en de machinekamers, maar ook met bijvoorbeeld lieren, kranen en verlichting op het dek. Is dit iets voor jou?

Meer dan elektromonteurs

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature elektromonteur in Rotterdam? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers, cascobouwers, scheepstimmermannen, houtbewerkers, teakdekkers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste vacature elektromonteur in Rotterdam te vinden.

De voordelen

Rispens Uitzendbureau staat bekend om verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan eerlijke arbeidsvoorwaarden. Dat is belangrijk voor jou én voor een goede relatie met je toekomstige opdrachtgever. Daarnaast kun je rekenen op de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod een vacature elektromonteur in Rotterdam die jou aanspreekt? Schrijf je dan meteen in en solliciteer direct. Wie weet kun jij dan al gauw aan de slag bij jouw droomproject. Zodra je ingeschreven bent zorgen wij onder andere voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Staat de vacature die je zoekt nog niet online? Geen probleem, ook dan loont het om je bij ons in te schrijven. We gaan dan met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en zoeken actief naar een werkplek die bij jou past, zodat je gauw met plezier en gepassioneerd aan de slag kunt!
Share This