0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Hoorn

Zoek jij een vacature scheepstimmerman in Hoorn? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. 

Dankzij ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw bieden wij altijd verschillende vacatures aan met een reële kans op een vast contract. Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

Je vindt regelmatig een vacature scheepstimmerman in Hoorn en omgeving in ons vacature aanbod. Maar wat houdt zo’n vacature eigenlijk in? Als scheepstimmerman speel je een onmisbare rol in de scheeps- en jachtbouw. Sommige scheepstimmermannen zorgen voor de wanden en plafonds, anderen voor de montage en afwerking van het interieur of allebei! Jij brengt de tekeningen en schetsen van jouw collega’s tot leven. Dankzij jouw kennis van gereedschappen, materialen en middelen in combinatie met jouw nauwkeurige werkwijze creëer je een eindresultaat om trots op te zijn. Klinkt dit als iets voor jou?

Meer dan scheepstimmermannen

Ben je niet op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Hoorn, maar wil je een andere functie bekleden? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij bieden namelijk allerlei verschillende vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van meubelmakers en interieurbouwers? Maar ook werkvoorbereiders, projectmanagers, elektromonteurs en nog veel meer…

Over Rispens Uitzendbureau

Wist je dat Rispens hét uitzendbureau is voor vakmensen in de jacht-, scheeps- en interieurbouw? Eigenaar Edwin Rispens kent deze sectoren namelijk door en door, dankzij de ervaring die hij er jarenlang opdeed. Zo ontwikkelde hij een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1.000 bedrijven. Hierdoor vinden we altijd een vacature scheepstimmerman in omgeving Hoorn die bij jou past.

De voordelen

Schrijf je vandaag nog in bij Rispens Uitzendbureau en profiteer van allerlei voordelen. Zo heb je niet alleen toegang tot ons ruime netwerk, maar mag je ook rekenen op eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staan we bekend om de volgende kenmerken:
  • Betrouwbaarheid: afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Bieden we een passende vacature aan? Meld je dan aan en solliciteer direct! Maar ook als we op dit moment geen vacature scheepstimmerman in Hoorn aanbieden waar jouw hart sneller van gaat kloppen, loont het om je nu in te schrijven. We gaan dan graag met je in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn. Aan de hand daarvan zoeken wij dan naar een werkplek die bij jou past.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This