0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Monteur

Ben jij monteur en op zoek naar een mooie vacature? In de interieurbouw en maritieme sector zijn we altijd op zoek naar monteurs! Van allround tot elektromonteurs. Bekijk ons huidige aanbod vacatures of neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan kijken we waar je precies naar op zoek bent en gaan we voor jou aan de slag.

Voordelen Rispens Uitzendbureau

Ruim aanbod vacatures
Veel langdurige projecten
Reële kans op vaste baan
Werken in het buitenland mogelijk
Goed salaris en cao NBBU

Wat doet een monteur?

Een monteur weet alles van techniek. Sommige monteurs bouwen zelf technische installaties, anderen zijn vooral gespecialiseerd in onderhoud en reparaties. Het is een bijzonder breed beroep dat in verschillende sectoren een grote rol speelt. Denk aan automonteurs, elektromonteurs, CV monteurs. Waar technische installaties zijn, zijn monteurs nodig.

Vacature monteur in de maritieme sector

Ook in de maritieme sector, waarin wij gespecialiseerd zijn, vind je vaak monteur vacatures. In deze sector vind je immers allerlei verschillende motorische en elektrische installaties die geïnstalleerd, onderhouden en soms gerepareerd moeten worden.

Vacature elektromonteur

In ons aanbod vind je voornamelijk vacatures voor elektromonteurs en dan in het bijzonder voor de scheeps- en jachtbouw. Op een schip of jacht vind je immers allerlei verschillende elektrische installaties, zoals schakelborden, pompen, ventilatoren en natuurlijk de eventuele motor(en) in de machinekamers. Maar ook lieren en kranen, de verlichting op het dek en het instrumentarium in het stuurhuis. Lijkt dit je wat? Ga naar onze pagina ‘vacature elektromonteur’ voor meer informatie.

Werken via Rispens Uitzendbureau

Bij Rispens Uitzendbureau kom je regelmatig een mooie vacature monteur tegen. Zie je in ons huidige aanbod dé vacature van jouw dromen? Solliciteer dan direct en profiteer van allerlei bijkomende voordelen

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij ons werkt iedereen onder de cao NBBU. Je kunt dus altijd rekenen op een passend salaris en andere bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we iedereen die zich bij ons inschrijft:

  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Een vaste jaarlijkse vergoeding voor werkkleding en werkschoenen;
  • Een wekelijkse gereedschapsvergoeding;
  • De mogelijkheid om VCA trainingen en andere verschillende opleidingen te volgen.

Overige voordelen

De arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk een belangrijke basis. Maar wij vinden andere factoren ook belangrijk. Zo staan wij bekend om ons motto afspraak = afspraak. Je kunt dus altijd op ons rekenen. Daarnaast kijken we ook naar de aard van de projecten die wij aannemen. Zo gaat onze voorkeur naar langdurige projecten met uitzicht op vaste baan. Fijn voor een werkgever én voor jou. Heb je ambities om in het buitenland te werken? Ook dan denken wij graag in mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Ook als de perfecte vacature monteur op dit moment niet in ons huidige aanbod staat, is het de moeite waard je in te schrijven. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we al jouw wensen boven tafel krijgen. Op basis daarvan kunnen wij in ons ruime netwerk van zo’n 1000 werkgevers door heel Nederland op zoek naar dé vacature monteur voor jou.

Contact

Meer weten over een specifieke vacature monteur of heb je een algemene vraag over ons aanbod of werken via Rispens Uitzendbureau? Voel je dan vooral vrij om alvast contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.
Share This