0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Nijmegen

Op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Nijmegen? Bekijk dan nu het aanbod van Rispens Uitzendbureau en schrijf je direct in.
Wij zijn namelijk hét uitzendbureau voor de jacht-, scheeps- en interieurbouw, dankzij ons netwerk van ongeveer 1.000 bedrijven binnen deze sectoren. We vinden dus altijd een mooie werkplek voor jou, zelfs met een reële kans op een vaste baan!
Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

In ons bestand vind je regelmatig een vacature scheepstimmerman in Nijmegen en omgeving. Prachtige vacatures, waarbij je solliciteert op een onmisbare functie binnen de jacht- en scheepsbouw. Jij zorgt immers voor de wanden, plafonds en/of de montage en afwerking van interieurs. Aan de hand van tekeningen en schetsen breng jij alles tot leven. Door jouw kennis van materialen, middelen, machines en gereedschappen én nauwkeurige werkwijzen kun je altijd trots zijn op het eindresultaat. Spreekt dit jou aan?

Meer dan scheepstimmermannen

Ben je niet op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Nijmegen, maar wil je een andere functie bekleden? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij bieden namelijk allerlei verschillende vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van meubelmakers en interieurbouwers? Maar ook werkvoorbereiders, projectmanagers, elektromonteurs en nog veel meer…

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor alle vakmensen in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Door de jaren heen verzamelde eigenaar Edwin Rispens allerlei contacten in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature scheepstimmerman in Nijmegen tussen die jij zoekt!

De voordelen

Schrijf je vandaag nog in bij Rispens Uitzendbureau en profiteer van allerlei voordelen. Zo heb je niet alleen toegang tot ons ruime netwerk, maar mag je ook rekenen op eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staan we bekend om de volgende kenmerken:
  • Betrouwbaarheid: afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Bieden we een passende vacature aan? Meld je dan aan en solliciteer direct! Maar ook als we op dit moment geen vacature scheepstimmerman in Nijmegen aanbieden waar jouw hart sneller van gaat kloppen, loont het om je nu in te schrijven. We gaan dan graag met je in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn. Aan de hand daarvan zoeken wij dan naar een werkplek die bij jou past.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This