0592 - 614046 info@rispens.nl

Inschrijven bij Rispens Uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in de maritieme sector? Meld je dan vandaag nog aan bij Rispens Uitzendbureau. Wij zijn dé betrouwbare partner op het gebied van de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Bekijk onze huidige vacatures of meld je direct aan. Dan gaan we graag het gesprek aan om te kijken welke werkplek het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Schrijf je in

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer

  Opmerkingen

  CV uploaden


  Waarom Rispens Uitzendbureau?

  Meld jij je bij ons aan? Dan maak je gebruik van ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven in de maritieme sector waarmee in de loop der tijd mooie, betrouwbare relaties zijn ontstaan. Daarnaast bieden we je het volgende aan:
  • Ruim aanbod actuele vacatures
  • Projecten met langdurig karakter en reële kans op vaste baan
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao NBBU
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Jaarlijkse vergoeding voor werkkleding en werkschoenen en wekelijkse uitbetaling gereedschapsvergoeding
  • Mogelijkheid VCA trainingen en opleidingen te volgen
  • Mogelijkheid om in het buitenland te werken

  Over ons

  Kennismakingsgesprek

  Rispens is een uitzendbureau gespecialiseerd in jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens werkte jaren bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een behoorlijk netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij graag in om anderen te helpen. Goede vakkrachten die een passende baan zoeken bijvoorbeeld. Zo werd het uitzendbureau in het leven geroepen.

  Kennismakingsgesprek

  Vind je tussen onze actuele vacatures niet de klus die je zoekt? Ook dan is het de moeite waard om je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag persoonlijk met je in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek raak je bekend met de werkwijze van Rispens als uitzendbureau en kunnen wij gelijktijdig jouw wensen en behoeften peilen. Op die manier komen we samen tot de meest geschikte baan voor jou in de maritieme sector.

  Neem contact op

  Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden al je vragen en bespreken graag met je of een inschrijving bij ons uitzendbureau bij je past. Bel ons, stuur een e-mail of laat je gegevens achter in ons terugbelformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

  Share This