0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Meubelspuiter Nijmegen

Zoek je een vacature meubelspuiter in Nijmegen en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau! In ons aanbod vind je regelmatig mooie projecten in de jacht-, scheeps- en interieurbouw met uitzicht op een vaste baan. Zie je de ideale vacature nog niet staan? Dan zoeken we een werkplek voor je binnen ons netwerk van zo’n 1.000 werkgevers in de maritieme sector. Bekijk nu onze actuele vacatures en schrijf je in!

Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

vacature meubelspuiter Nijmegen

Vacature Meubelspuiter

Iedere vacature meubelspuiter in Nijmegen en omgeving is verschillend. Ieder team werkt immers op zijn eigen manier. Maar over het algemeen komt het erop neer dat jij als meubelspuiter verantwoordelijk bent voor prachtig lak- en spuitwerk van meubelstukken in woningen, bedrijfspanden, schepen en/of jachten. Ook het spuitklaar maken van de meubelstukken, bepalen van de juiste grondlagen en laksoorten en het aanmaken van de verf kunnen tot je verantwoordelijkheden behoren.

Meer dan alleen meubelspuiters

Voordat een meubelspuiter aan het werk kan, moeten meubels ontworpen en in elkaar gezet worden. Daarnaast moeten ze geplaatst worden. Je kunt je dus wel voorstellen dat voor veel projecten verschillende vakmensen nodig zijn. Daarom bieden wij naast vacatures meubelspuiter in Nijmegen ook veel andere vacatures aan. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers, cascobouwers, scheepstimmermannen, houtbewerkers, teakdekkers en nog veel meer! Zoek je iets nieuws?

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een vacature meubelspuiter in omgeving Nijmegen, in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste werkplek te vinden. 

De voordelen

Sluit je je aan bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je niet alleen van ons ruime netwerk, maar ook van eerlijke arbeidsvoorwaarden en allerlei andere voordelen. Zo zijn wij jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een prettige werkplek, met uitzicht op een vaste baan en bieden we je de mogelijkheid om in het buitenland te werken!

  • betrouwbaarheid: afspraak is afspraak;
  • veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan;
  • mogelijkheden tot werken in het buitenland.

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature meubelspuiter in Nijmegen tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.

Daarnaast regelen wij:

  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap;
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.

Sluit jij je aan?

Share This