0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Utrecht

Zoek jij een vacature scheepstimmerman in Utrecht? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Dankzij ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw bieden wij altijd verschillende vacatures aan met een reële kans op een vast contract. 

 Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

Je vindt regelmatig een vacature scheepstimmerman in Utrecht en omgeving in ons vacature aanbod. Maar wat houdt zo’n vacature eigenlijk in? Als scheepstimmerman speel je een onmisbare rol in de scheeps- en jachtbouw. Sommige scheepstimmermannen zorgen voor de wanden en plafonds, anderen voor de montage en afwerking van het interieur of allebei! Jij brengt de tekeningen en schetsen van jouw collega’s tot leven. Dankzij jouw kennis van gereedschappen, materialen en middelen in combinatie met jouw nauwkeurige werkwijze creëer je een eindresultaat om trots op te zijn. Klinkt dit als iets voor jou?

Meer dan scheepstimmermannen

Ben je niet op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Utrecht, maar wil je een andere functie bekleden? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij bieden namelijk allerlei verschillende vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van meubelmakers en interieurbouwers? Maar ook werkvoorbereiders, projectmanagers, elektromonteurs en nog veel meer…

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor alle vakmensen in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Door de jaren heen verzamelde eigenaar Edwin Rispens allerlei contacten in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature scheepstimmerman in Utrecht tussen die jij zoekt!

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod de perfecte vacature scheepstimmerman in Utrecht voorbij komen? Meld je dan meteen aan en solliciteer direct! Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Geen probleem, ook dan helpen we je graag verder. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan zoeken wij de werkplek waar jij met plezier en passie aan de slag kunt.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This