0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Meubelspuiter Amsterdam

Op zoek naar een vacature meubelspuiter in Amsterdam en omgeving? Wij helpen je met plezier. Werkgevers in de jacht-, scheeps- en interieurbouw weten ons te vinden waardoor we met regelmaat nieuwe vacatures aanbieden. Daarnaast zoeken we als dit nodig is actief naar een werkplek voor jou binnen ons netwerk van zo’n 1.000 bedrijven! Bekijk ons huidige aanbod en schrijf je meteen in bij hét uitzendbureau in de maritieme sector.

Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

vacature meubelspuiter Amsterdam

Vacature Meubelspuiter

In ons aanbod kom je regelmatig een vacature meubelspuiter in Amsterdam en omgeving tegen. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Een meubelspuiter in de interieur-, jacht- of scheepsbouw is verantwoordelijk voor het lak- en spuitwerk van meubelstukken die strak afgewerkt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen en bureaus. Als meubelspuiter weet je bovendien precies hoe je de meubels moet voorbereiden door deze te plamuren, schuren en egaliseren én bepaal je welke grondlagen en laksoorten nodig zijn.

Meer dan alleen meubelspuiters

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature meubelmaker in Amsterdam? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor houtbewerkers, cascobouwers, scheepstimmermannen, projectmanagers, werkvoorbereiders en tekenaars en nog veel meer! 

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1.000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste vacature meubelspuiter in Amsterdam te vinden.

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van allerlei verschillende voordelen. We brengen je niet alleen in contact met ons enorme netwerk, je mag ook rekenen op eerlijke arbeidsvoorwaarden. Zo bouwen we aan een duurzame relatie tussen opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast staan we bekend om de volgende voordelen:

  • betrouwbaarheid: afspraak is afspraak;
  • veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan;
  • mogelijkheden tot werken in het buitenland.

Schrijf je in!

Zie je in ons huidige aanbod de vacature meubelspuiter in Amsterdam die je zocht? Schrijf je dan in en solliciteer direct! Wie weet kun jij dan al gauw aan de slag bij jouw droomproject. Zodra je ingeschreven bent zorgen wij onder andere voor:

  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Schrijf je ook dan bij ons in. We gaan dan met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en met die op zak zoeken we verder naar een vacature die bij je past. Zo vind je zo efficiënt mogelijk een werkplek waar je met veel plezier aan de slag kunt!

Share This