0592 - 614046 info@rispens.nl

Elektromonteur jachtbouw

Ben je op zoek naar vacatures elektromonteur jachtbouw, of ben je juist op zoek naar personeel? In beide gevallen helpen we je bij Rispens Uitzendbureau verder. Dankzij ons klantenbestand van zo’n 1.000 bedrijven én zo’n 1.500 vakkrachten vinden we voor ieder project de juiste match. Lees meer over de functie elektromonteur jachtbouw, de diensten van Rispens Uitzendbureau óf neem meteen contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Over de jachtbouw

De jachtbouw is een unieke branche met prachtige projecten. Hier worden immers mooie, luxe schepen gebouwd met optimaal comfort en daar komt veel bij kijken. Het team van vakmensen dat hieraan werkt is dan ook behoorlijk divers. Zo zijn er onder andere cascobouwers, scheepstimmermannen, meubelmakers, engineers en elektromonteurs bij betrokken. Samen maakt dit team de dromen van opdrachtgevers werkelijkheid.

Elektromonteur in de jachtbouw

Wat is de rol van de elektromonteur in de jachtbouw? Een elektromonteur, ook wel bekend als elektricien of monteur elektrotechniek, houdt zich bezig met het plaatsen, installeren, inregelen, onderhouden en repareren van elektrische installaties aan boord van jachten. En die zijn er genoeg!
Binnen het vak elektromonteur jachtbouw kennen we verschillende niveaus en verantwoordelijkheden. Een junior elektromonteur jachtbouw assisteert bijvoorbeeld de elektromonteur met alle werkzaamheden die hiernaast vermeld staan.

Verschillende werkzaamheden

Denk bijvoorbeeld aan schakelborden, pompen, ventilatoren en natuurlijk de eventuele motor(en) in de machinekamers. Maar ook lieren en kranen, de verlichting op het dek en het instrumentarium in het stuurhuis.

Hoe wordt het niveau bepaald?

Het niveau van de elektromonteur wordt onder andere bepaald door kennis en ervaring die hij of zij tijdens opleidingen en eerdere projecten heeft opgedaan.

Ben je een elektromonteur?

Ben jij een elektromonteur en zoek je een baan in de jachtbouw? Meld je dan aan bij Rispens Uitzendbureau. Dankzij onze ervaring in deze branche vinden wij de vacature die bij jou past. Je profiteert van de volgende voordelen:

 • Landelijk bestand van 1.000 werkgevers
 • Altijd vacatures beschikbaar
 • Vaak langdurige projecten
 • Reële kans op een vaste baan
 • Afspraak is afspraak
Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan zoeken wij de vacature die op jouw wensen aansluit.

Zoek je een elektromonteur?

Ben je een werkgever in de jachtbouw en zoek je een elektromonteur? Ook dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Dankzij jaren ervaring met het koppelen van de juiste mensen aan de juiste bedrijven vinden we het juiste personeel voor jouw klus.
 • Landelijk bestand van 1.500 vakkrachten
 • In binnen- en buitenland
 • Vaak langdurige projecten
 • NEN-4400 gecertificeerd
 • NBBU cao
Heb je nog vragen, wil je de mogelijkheden bespreken of meteen een vacature bij ons uitzetten? Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.
Meer dan elektromonteurs jachtbouw
Zoek je werk of werknemers binnen een andere functie of branche? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan alle andere functies binnen de jachtbouw, zoals engineer, scheepstimmerman en meubelmaker. Maar naast de jachtbouw kun je bij ons ook terecht voor werk of werknemers in de scheepsbouw en interieurbouw.

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens is een uitzendbureau gespecialiseerd in jacht-, scheeps- en interieurbouw. De eigenaar, Edwin Rispens, werkte jaren bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een behoorlijk netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk wilde hij graag inzetten om andere te helpen. Vakkrachten die een passende baan zoeken, maar ook werkgevers die een passende vakkracht zoeken. Daarom werd het uitzendbureau in het leven geroepen.
Bij Rispens Uitzendbureau kijken we verder dan kortlopende projecten. Bij het verzamelen van projecten kijken we graag naar de kans op een vaste baan. Daar is de werknemer, maar ook de werkgever immers bij gebaat. Zo creëren we gezamenlijk topteams die prachtige projecten kunnen verwezenlijken.
Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in:
 • Jachtbouw
 • Scheepsbouw
 • Scheepselektro
 • Teakdekken
 • Interieurbouw

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden voor jou als werknemer óf werkgever? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen of mailen, maar je mag ook jouw gegevens achterlaten op onze website, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Share This