0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Haarlem

Op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Haarlem? Bekijk dan nu het aanbod van Rispens Uitzendbureau en schrijf je direct in. Wij zijn namelijk hét uitzendbureau voor de jacht-, scheeps- en interieurbouw.

Dankzij ons netwerk van ongeveer 1.000 bedrijven binnen deze sectoren. We vinden dus altijd een mooie werkplek voor jou, zelfs met een reële kans op een vaste baan!

Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

In ons bestand vind je regelmatig een vacature scheepstimmerman in Haarlem en omgeving. Prachtige vacatures, waarbij je solliciteert op een onmisbare functie binnen de jacht- en scheepsbouw. Jij zorgt immers voor de wanden, plafonds en/of de montage en afwerking van interieurs. Aan de hand van tekeningen en schetsen breng jij alles tot leven. Door jouw kennis van materialen, middelen, machines en gereedschappen én nauwkeurige werkwijzen kun je altijd trots zijn op het eindresultaat. Spreekt dit jou aan?

Meer dan scheepstimmermannen

Naast vacatures voor scheepstimmermannen in Haarlem, bieden we nog veel meer vacatures aan. Ben je op zoek naar een andere functie binnen de jacht-, scheeps- of interieurbouw? Kijk dan ook naar andere vacatures. We zijn altijd op zoek naar verschillende vakmensen, zoals elektromonteurs, meubelmakers, interieurbouwers, teakdekkers, tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor alle vakmensen in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Door de jaren heen verzamelde eigenaar Edwin Rispens allerlei contacten in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature scheepstimmerman in Haarlem tussen die jij zoekt!

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbaarheid: afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod de perfecte vacature scheepstimmerman in Haarlem voorbij komen? Meld je dan meteen aan en solliciteer direct! Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Geen probleem, ook dan helpen we je graag verder. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan zoeken wij de werkplek waar jij met plezier en passie aan de slag kunt.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This