0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Hoorn

Zoek jij een vacature elektromonteur in Hoorn en omgeving? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres.

Dankzij ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven in de scheeps-, jacht- en interieurbouw, bieden we altijd verschillende projecten aan met uitzicht op een vaste werkplek! Lees meer over de mogelijkheden, bekijk ons huidige aanbod of schrijf je direct in!
Interieurbouw

Vacature elektromonteur

Geen enkele vacature elektromonteur in Hoorn is hetzelfde, maar in essentie komt het op het volgende neer: jij zet jouw kennis en ervaring in bij het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. Komt er een nieuwe installatie? Dan sluit jij die aan. Heeft een bestaande installatie een storing? Dan kun jij die verhelpen!

Rispens Uitzendbureau is gespecialiseerd in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Elektromonteurs in deze sectoren werken dus over het algemeen aan installaties in het stuurhuis, in de machinekamers en op het dek. Spreekt dit je aan?

Meer dan elektromonteurs

Aan de projecten binnen de scheeps-, jacht- en interieurbouw werken veelzijdige teams. Samen met verschillende specialisten bouw je dus aan de mooiste projecten. Om deze teams compleet te maken bieden we regelmatig ook andere vacatures aan. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor houtbewerkers, cascobouwers, scheepstimmermannen, projectmanagers, werkvoorbereiders en tekenaars. Zoek jij iets anders dan een vacature elektromonteur in Hoorn en omgeving? Ook dan helpen we je graag verder!

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste vacature elektromonteur in Hoorn te vinden.

De voordelen

Rispens Uitzendbureau staat bekend om verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan eerlijke arbeidsvoorwaarden. Dat is belangrijk voor jou én voor een goede relatie met je toekomstige opdrachtgever. Daarnaast kun je rekenen op de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod een vacature elektromonteur in Hoorn die jou aanspreekt? Schrijf je dan meteen in en solliciteer direct. Wie weet kun jij dan al gauw aan de slag bij jouw droomproject. Zodra je ingeschreven bent zorgen wij onder andere voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Staat de vacature die je zoekt nog niet online? Geen probleem, ook dan loont het om je bij ons in te schrijven. We gaan dan met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en zoeken actief naar een werkplek die bij jou past, zodat je gauw met plezier en gepassioneerd aan de slag kunt!
Share This