0592 - 614046 info@rispens.nl

Tekenaar Jachtbouw

Ben je op zoek naar een vacatures ‘Tekenaar Jachtbouw’? Of ben je juist op zoek naar personeel. In beide gevallen ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Wij vinden het best passende project voor vakkrachten én andersom, dankzij ons klantenbestand van zo’n 1.000 werkgevers en 1.500 vakkrachten. Lees meer over de functie tekenaar jachtbouw en onze diensten of neem meteen contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Over de jachtbouw

De jachtbouw is een unieke branche met prachtige projecten. Hier worden immers mooie, luxe schepen gebouwd met optimaal comfort en daar komt veel bij kijken. Het team van vakmensen dat hieraan werkt is dan ook behoorlijk divers. Zo zijn er naast tekenaars onder andere cascobouwers, scheepstimmermannen, meubelmakers, engineers en elektromonteurs bij betrokken. Samen maakt dit team de dromen van opdrachtgevers werkelijkheid.

Tekenaar in de jachtbouw

Een tekenaar in de jachtbouw maakt technische tekeningen. Op basis hiervan kan de rest van het team de werkzaamheden uitvoeren. Waar moeten bijvoorbeeld de ramen, deuren en luiken komen? De uitdaging waar je als technische tekenaar in de jachtbouw voor komt te staan is hoe krijg je alles zo efficiënt mogelijk in de beperkte ruimte die een jacht biedt. Daarnaast moet het ontwerp natuurlijk realistisch en veilig zijn.

Ben je tekenaar?

Ben jij tekenaar en zoek je een baan in de jachtbouw? Meld je dan aan bij Rispens Uitzendbureau. Dankzij onze ervaring in deze branche vinden wij de vacature die bij jou past. Je profiteert van de volgende voordelen:
 • Landelijk bestand van 1.000 werkgevers
 • Altijd vacatures beschikbaar
 • Vaak langdurige projecten
 • Reële kans op een vaste baan
 • Afspraak is afspraak
Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan zoeken wij de vacature die op jouw wensen aansluit.

Zoek je een tekenaar?

Ben je werkgever in de jachtbouw en zoek je een tekenaar? Ook dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Dankzij jaren ervaring met het koppelen van de juiste mensen aan de juiste bedrijven vinden we het juiste personeel voor jouw klus.
 • Landelijk bestand van 1.500 vakkrachten
 • In binnen- en buitenland
 • Vaak langdurige projecten
 • NEN-4400 gecertificeerd
 • NBBU cao
Heb je nog vragen, wil je de mogelijkheden bespreken of meteen een vacature bij ons uitzetten? Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.
jachtbouw
Meer dan tekenaars jachtbouw
Ben je op zoek naar ander werk of andere werknemers? Ook dan helpen we je graag verder. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de functies binnen de jachtbouw, maar binnen de scheepsbouw en interieurbouw. Naast tekenaars bieden we bijvoorbeeld ook vacatures aan voor elektromonteurs, cascobouwers, engineers en nog veel meer binnen deze drie branches. Vanzelfsprekend brengen we je als je werkgever bent ook met deze vakkrachten in contact.

Over Rispens Uitzendbureau

De eigenaar van Rispens Uitzendbureau, Edwin Rispens, werkte jarenlang Roden Staal en Sikaflex. Hierdoor bouwde hij een behoorlijk netwerk op. Dit netwerk zet hij graag in om andere werkgevers en werknemers te helpen. Inmiddels bestaat Rispens Uitzendbureau uit een team van professionals die de juiste vakkrachten zoals meubelspuiters, aan de juiste werkgevers weten te koppelen.
We bieden banen aan in de vorm van projecten, maar we vinden het belangrijk dat er uitzicht is op een vast contract. Zo bouw je immers een mooie werkrelatie op, waarin je prachtige projecten kunt verwezenlijken.
Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in:
 • Jachtbouw
 • Scheepsbouw
 • Scheepselektro
 • Teakdekken
 • Interieurbouw

Contact opnemen

Meer weten over het vak meubelspuiter, onze vacatures of de mogelijkheden voor werkgevers? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord. Je kunt ons bellen, mailen of je gegevens achterlaten op onze contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Share This