0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Den Bosch

Op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Den Bosch? Bekijk dan nu het aanbod van Rispens Uitzendbureau en schrijf je direct in. 

Wij zijn namelijk hét uitzendbureau voor de jacht-, scheeps- en interieurbouw, dankzij ons netwerk van ongeveer 1.000 bedrijven binnen deze sectoren. We vinden dus altijd een mooie werkplek voor jou, zelfs met een reële kans op een vaste baan!

Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

Je vindt regelmatig een vacature scheepstimmerman in Den Bosch en omgeving in ons vacature aanbod. Maar wat houdt zo’n vacature eigenlijk in? Als scheepstimmerman speel je een onmisbare rol in de scheeps- en jachtbouw. Sommige scheepstimmermannen zorgen voor de wanden en plafonds, anderen voor de montage en afwerking van het interieur of allebei! Jij brengt de tekeningen en schetsen van jouw collega’s tot leven. Dankzij jouw kennis van gereedschappen, materialen en middelen in combinatie met jouw nauwkeurige werkwijze creëer je een eindresultaat om trots op te zijn. Klinkt dit als iets voor jou?

Meer dan scheepstimmermannen

Naast vacatures voor scheepstimmermannen in Den Bosch, bieden we nog veel meer vacatures aan. Ben je op zoek naar een andere functie binnen de jacht-, scheeps- of interieurbouw? Kijk dan ook naar andere vacatures. We zijn altijd op zoek naar verschillende vakmensen, zoals elektromonteurs, meubelmakers, interieurbouwers, teakdekkers, tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor alle vakmensen in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Door de jaren heen verzamelde eigenaar Edwin Rispens allerlei contacten in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature scheepstimmerman in Den Bosch tussen die jij zoekt!

De voordelen

Schrijf je vandaag nog in bij Rispens Uitzendbureau en profiteer van allerlei voordelen. Zo heb je niet alleen toegang tot ons ruime netwerk, maar mag je ook rekenen op eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staan we bekend om de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod de perfecte vacature scheepstimmerman in Den Bosch voorbij komen? Meld je dan meteen aan en solliciteer direct! Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Geen probleem, ook dan helpen we je graag verder. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan zoeken wij de werkplek waar jij met plezier en passie aan de slag kunt.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This