0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Rotterdam

Op zoek naar een vacature scheepstimmerman in Rotterdam? Bekijk dan nu het aanbod van Rispens Uitzendbureau en schrijf je direct in. Wij zijn namelijk hét uitzendbureau voor de jacht-, scheeps- en interieurbouw.

Dankzij ons netwerk van ongeveer 1.000 bedrijven binnen deze sectoren. We vinden dus altijd een mooie werkplek voor jou, zelfs met een reële kans op een vaste baan!

Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

In ons bestand vind je regelmatig een vacature scheepstimmerman in Rotterdam en omgeving. Prachtige vacatures, waarbij je solliciteert op een onmisbare functie binnen de jacht- en scheepsbouw. Jij zorgt immers voor de wanden, plafonds en/of de montage en afwerking van interieurs. Aan de hand van tekeningen en schetsen breng jij alles tot leven. Door jouw kennis van materialen, middelen, machines en gereedschappen én nauwkeurige werkwijzen kun je altijd trots zijn op het eindresultaat. Spreekt dit jou aan?

Meer dan scheepstimmermannen

Naast vacatures voor scheepstimmermannen in Rotterdam, bieden we nog veel meer vacatures aan. Ben je op zoek naar een andere functie binnen de jacht-, scheeps- of interieurbouw? Kijk dan ook naar andere vacatures. We zijn altijd op zoek naar verschillende vakmensen, zoals elektromonteurs, meubelmakers, interieurbouwers, teakdekkers, tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Wist je dat Rispens hét uitzendbureau is voor vakmensen in de jacht-, scheeps- en interieurbouw? Eigenaar Edwin Rispens kent deze sectoren namelijk door en door, dankzij de ervaring die hij er jarenlang opdeed. Zo ontwikkelde hij een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1.000 bedrijven. Hierdoor vinden we altijd een vacature scheepstimmerman in omgeving Rotterdam die bij jou past.

De voordelen

Schrijf je vandaag nog in bij Rispens Uitzendbureau en profiteer van allerlei voordelen. Zo heb je niet alleen toegang tot ons ruime netwerk, maar mag je ook rekenen op eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staan we bekend om de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Bieden we een passende vacature aan? Meld je dan aan en solliciteer direct! Maar ook als we op dit moment geen vacature scheepstimmerman in Rotterdam aanbieden waar jouw hart sneller van gaat kloppen, loont het om je nu in te schrijven. We gaan dan graag met je in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn. Aan de hand daarvan zoeken wij dan naar een werkplek die bij jou past.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This