0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Scheepstimmerman Amsterdam

Zoek jij een vacature scheepstimmerman in Amsterdam? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. 

Dankzij ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw bieden wij altijd verschillende vacatures aan met een reële kans op een vast contract. Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

Interieurbouw

Vacature scheepstimmerman

Je vindt regelmatig een vacature scheepstimmerman in Amsterdam en omgeving in ons vacature aanbod. Maar wat houdt zo’n vacature eigenlijk in? Als scheepstimmerman speel je een onmisbare rol in de scheeps- en jachtbouw. Sommige scheepstimmermannen zorgen voor de wanden en plafonds, anderen voor de montage en afwerking van het interieur of allebei! Jij brengt de tekeningen en schetsen van jouw collega’s tot leven. Dankzij jouw kennis van gereedschappen, materialen en middelen in combinatie met jouw nauwkeurige werkwijze creëer je een eindresultaat om trots op te zijn. Klinkt dit als iets voor jou?

Meer dan scheepstimmermannen

Naast vacatures voor scheepstimmermannen in Amsterdam, bieden we nog veel meer vacatures aan. Ben je op zoek naar een andere functie binnen de jacht-, scheeps- of interieurbouw? Kijk dan ook naar andere vacatures. We zijn altijd op zoek naar verschillende vakmensen, zoals elektromonteurs, meubelmakers, interieurbouwers, teakdekkers, tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Wist je dat Rispens hét uitzendbureau is voor vakmensen in de jacht-, scheeps- en interieurbouw? Eigenaar Edwin Rispens kent deze sectoren namelijk door en door, dankzij de ervaring die hij er jarenlang opdeed. Zo ontwikkelde hij een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1.000 bedrijven. Hierdoor vinden we altijd een vacature scheepstimmerman in omgeving Amsterdam die bij jou past.

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod de perfecte vacature scheepstimmerman in Amsterdam voorbij komen? Meld je dan meteen aan en solliciteer direct! Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Geen probleem, ook dan helpen we je graag verder. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan zoeken wij de werkplek waar jij met plezier en passie aan de slag kunt.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This