0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Den Bosch

Ben je op zoek naar een vacature elektromonteur in Den Bosch en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau. Binnen ons enorme netwerk in de scheeps-, jacht- en interieurbouw vinden we altijd mooie projecten waar jij aan de slag kunt, mét uitzicht op een vaste baan.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met elektrotechnische installaties in stuurhuizen en machinekamers? Bekijk dan nu ons huidige aanbod vacatures en schrijf je in!
Interieurbouw

Vacature elektromonteur

Geen enkele vacature elektromonteur in Den Bosch is hetzelfde, maar in essentie komt het op het volgende neer: jij zet jouw kennis en ervaring in bij het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. Komt er een nieuwe installatie? Dan sluit jij die aan. Heeft een bestaande installatie een storing? Dan kun jij die verhelpen!

Rispens Uitzendbureau is gespecialiseerd in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Elektromonteurs in deze sectoren werken dus over het algemeen aan installaties in het stuurhuis, in de machinekamers en op het dek. Spreekt dit je aan?

Meer dan elektromonteurs

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature elektromonteur in Den Bosch? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers, cascobouwers, scheepstimmermannen, houtbewerkers, teakdekkers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Voor een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw ben je bij Rispens Uitzendbureau altijd aan het juiste adres. Door de jaren heen creëerde eigenaar Edwin Rispens namelijk een groot netwerk in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature elektromonteur in Den Bosch tussen die jij zoekt!

De voordelen

Rispens Uitzendbureau staat bekend om verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan eerlijke arbeidsvoorwaarden. Dat is belangrijk voor jou én voor een goede relatie met je toekomstige opdrachtgever. Daarnaast kun je rekenen op de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature elektromonteur in Den Bosch tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This