Vacatures in scheepsbouw gezocht?

Ben jij op zoek naar uitdagende en bovenal leuke vacatures in de scheepsbouw? Zoek dan niet verder! Je bent daarvoor bij Rispens Uitzendbureau geheel aan het juiste adres. Beroepen in de scheepsbouw vragen om kunde en expertise. De scheepsbouw is namelijk een branche apart. Het is een specialisatie in de techniek waarin jij je bezighoudt met de bouw van een boot of schip. Dit kan de constructie van schepen en boten behelzen, maar ook de reparatie hiervan of het gereedmaken van een schip of boot voor de vaart. Werkzaamheden die vragen om kennis! Jij als specialist bent dan ook hard nodig. Wij van Rispens Uitzendbureau bieden jou de mogelijkheid om te investeren in jezelf en al jouw talenten in de praktijk toe te kunnen passen. Dit bij toonaangevende opdrachtgevers die vaak langdurige projecten hebben.

  Onze vacatures in de scheepsbouw

  Wist jij al dat de scheepsbouw een zeer oud ambacht is? Ze vindt haar oorsprong vermoedelijk al voor de geregistreerde geschiedenis! Maar ook in de huidige tijden zijn vakmensen binnen de scheepsbouw nog steeds even hard nodig. Dit bewijzen de vacatures in de scheepsbouw van Rispens Uitzendbureau. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in de jacht- en scheepsbouw. Wel zo handig, want wij begrijpen de branche dan ook als geen ander. Tevens weten wij middels onze korte lijntjes razendsnel de meest interessante opdrachtgevers te werven. Onze opdrachtgevers hebben vaak langdurige projecten; dit geeft jou financieel gezien een stuk meer zekerheid. Ook zijn onze arbeidsvoorwaarden altijd uitstekend en de functie is altijd uitdagend. De vacatures lopen door heel Nederland, dus waar jij je ook bevindt: wij helpen je graag verder!

  Onze voordelen

  Besluit je ons technisch uitzendbureau in te schakelen voor een uitdagende en leuke vacatures in de scheepsbouw? Dat is een slimme zet want je geniet bij ons van een boel voordelen. Nieuwsgierig? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Bij ons vind je altijd een passende baan
  • Wij zijn specialist in de jacht- en scheepsbouw en kennen de branche als geen ander
  • Wij beschikken over eigen technische en ervaren intercedenten uit de jacht- en scheepsbouw
  • Er zijn bij ons altijd vacatures beschikbaar
  • Zoek je een baan? Dan krijg je altijd persoonlijke begeleiding
  • En daarbij geldt; afspraak is afspraak!
  • Bij ons is er een reële kans op een baan
  • Wij werken vaak met langdurige projecten, wat jou meer zekerheid geeft
  • We hanteren een weloverwogen selectie; dus meer garantie voor een passende job!

  Solliciteren op vacatures in de scheepsbouw

  Wil jij graag solliciteren op leuke en uitdagende vacatures in de scheepsbouw? Daarvoor ben je bij Rispens Uitzendbureau altijd aan het juiste adres. Door jouw CV te uploaden kun je je bij ons inschrijven, wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug. Heb je vragen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen je van harte verder!

  Bekijk vacatures Contact opnemen
  Share This