0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Meubelspuiter Hoorn

Op zoek naar een vacature meubelspuiter in Hoorn en omgeving? Wij helpen je met plezier. Werkgevers in de jacht-, scheeps- en interieurbouw weten ons te vinden waardoor we met regelmaat nieuwe vacatures aanbieden. Daarnaast zoeken we als dit nodig is actief naar een werkplek voor jou binnen ons netwerk van zo’n 1.000 bedrijven! Bekijk ons huidige aanbod en schrijf je meteen in bij hét uitzendbureau in de maritieme sector.

Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

vacature meubelspuiter Hoorn

Vacature Meubelspuiter

In ons aanbod kom je regelmatig een vacature meubelspuiter in Hoorn en omgeving tegen. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Een meubelspuiter in de interieur-, jacht- of scheepsbouw is verantwoordelijk voor het lak- en spuitwerk van meubelstukken die strak afgewerkt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen en bureaus. Als meubelspuiter weet je bovendien precies hoe je de meubels moet voorbereiden door deze te plamuren, schuren en egaliseren én bepaal je welke grondlagen en laksoorten nodig zijn.

Meer dan alleen meubelspuiters

Voordat een meubelspuiter aan het werk kan, moeten meubels ontworpen en in elkaar gezet worden. Daarnaast moeten ze geplaatst worden. Je kunt je dus wel voorstellen dat voor veel projecten verschillende vakmensen nodig zijn. Daarom bieden wij naast vacatures meubelspuiter in Hoorn ook veel andere vacatures aan. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers, cascobouwers, scheepstimmermannen, houtbewerkers, teakdekkers en nog veel meer! Zoek je iets nieuws?

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1.000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste vacature meubelspuiter in Hoorn te vinden. 

De voordelen

Sluit je je aan bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je niet alleen van ons ruime netwerk, maar ook van eerlijke arbeidsvoorwaarden en allerlei andere voordelen. Zo zijn wij jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een prettige werkplek, met uitzicht op een vaste baan en bieden we je de mogelijkheid om in het buitenland te werken!

  • betrouwbaarheid: afspraak is afspraak;
  • veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan;
  • mogelijkheden tot werken in het buitenland.

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature meubelspuiter in Hoorn tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.

Daarnaast regelen wij:

  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap;
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.

Sluit jij je aan?

Share This