0592 - 614046 info@rispens.nl

Meubelspuiter

Op zoek naar een vacature meubelspuiters? Of juist op zoek naar vakkrachten voor je eigen project met deze specialiteit? In beide gevallen ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Wij vinden het best passende project voor vakkrachten én andersom, dankzij ons klantenbestand van zo’n 1.000 werkgevers en 1.500 vakkrachten. Lees meer over de functie meubelspuiter en onze diensten of neem meteen contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat doet een meubelspuiter?

Een meubelspuiter is verantwoordelijk voor professioneel lak- en spuitwerk van meubels in verschillende branches, zoals de interieurbouw, maar ook scheeps- en jachtbouw. De meubelspuiter zorgt ervoor dat de meubels goed voorbereid zijn door het materiaal voor te behandelen en te plamuren, schuren en egaliseren waar nodig.
Vervolgens kan deze vakkracht de verf aanmaken en op de juiste manier het spuitwerk uitvoeren. Een meubelspuiter weet namelijk precies welke grondlagen en laksoorten nodig zijn.

Ben je een meubelspuiter?

Ben jij meubelspuiter en zoek je een baan? Meld je dan aan bij Rispens Uitzendbureau. Dankzij onze ervaring in deze branche vinden wij de vacature die bij jou past. Je profiteert van de volgende voordelen:
 • Landelijk bestand van 1.000 werkgevers
 • Altijd vacatures beschikbaar
 • Vaak langdurige projecten
 • Reële kans op een vaste baan
 • Afspraak is afspraak
Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan zoeken wij de vacature die op jouw wensen aansluit.

Zoek je een meubelspuiter?

Ben je werkgever en op zoek naar een meubelspuiter? Ook dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres. Dankzij jaren ervaring met het koppelen van de juiste mensen aan de juiste bedrijven vinden we het juiste personeel voor jouw klus.
 • Landelijk bestand van 1.500 vakkrachten
 • In binnen- en buitenland
 • Vaak langdurige projecten
 • NEN-4400 gecertificeerd
 • NBBU cao
Heb je nog vragen, wil je de mogelijkheden bespreken of meteen een vacature bij ons uitzetten? Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.
jachtbouw
Meer dan meubelspuiters
Ben je op zoek naar ander werk of andere werknemers? Ook dan helpen we je graag verder. Zo zijn wij gespecialiseerd in de interieurbouw, scheepsbouw en jachtbouw en alle functies die daarbij komen kijken. Naast meubelspuiters bieden we bijvoorbeeld ook vacatures aan voor elektromonteurs, cascobouwers, engineers en nog veel meer. Vanzelfsprekend brengen we je als je werkgever bent met deze vakkrachten in contact.

Over Rispens Uitzendbureau

De eigenaar van Rispens Uitzendbureau, Edwin Rispens, werkte jarenlang Roden Staal en Sikaflex. Hierdoor bouwde hij een behoorlijk netwerk op. Dit netwerk zet hij graag in om andere werkgevers en werknemers te helpen. Inmiddels bestaat Rispens Uitzendbureau uit een team van professionals die de juiste vakkrachten zoals meubelspuiters, aan de juiste werkgevers weten te koppelen.
We bieden banen aan in de vorm van projecten, maar we vinden het belangrijk dat er uitzicht is op een vast contract. Zo bouw je immers een mooie werkrelatie op, waarin je prachtige projecten kunt verwezenlijken.
Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in:
 • Jachtbouw
 • Scheepsbouw
 • Scheepselektro
 • Teakdekken
 • Interieurbouw

Contact opnemen

Meer weten over het vak meubelspuiter, onze vacatures of de mogelijkheden voor werkgevers? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord. Je kunt ons bellen, mailen of je gegevens achterlaten op onze contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Share This