0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Nijmegen

Ben je op zoek naar een vacature elektromonteur in Nijmegen en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau. Binnen ons enorme netwerk in de scheeps-, jacht- en interieurbouw vinden we altijd mooie projecten waar jij aan de slag kunt, mét uitzicht op een vaste baan.
Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met elektrotechnische installaties in stuurhuizen en machinekamers? Bekijk dan nu ons huidige aanbod vacatures en schrijf je in!
Interieurbouw

Vacature elektromonteur

In ons aanbod kom je regelmatig een vacature elektromonteur in Nijmegen en omgeving tegen. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Natuurlijk is geen enkel project hetzelfde, maar jouw rol komt in grote lijnen neer op het volgende: jij zet jouw kennis (en eventuele ervaring) in bij het aanpassen, onderhouden en repareren van bestaande elektrotechnische installaties en/of bij het aansluiten en installeren van nieuwe installaties.

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Dit betekent dat veel van onze vacatures voor projecten op schepen en luxe jachten zijn. Een elektromonteur in deze sectoren houdt zich concreet vaak bezig met installaties in het stuurhuis en de machinekamers, maar ook met bijvoorbeeld lieren, kranen en verlichting op het dek. Is dit iets voor jou?

Meer dan elektromonteurs

Aan de projecten binnen de scheeps-, jacht- en interieurbouw werken veelzijdige teams. Samen met verschillende specialisten bouw je dus aan de mooiste projecten. Om deze teams compleet te maken bieden we regelmatig ook andere vacatures aan. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor houtbewerkers, cascobouwers, scheepstimmermannen, projectmanagers, werkvoorbereiders en tekenaars. Zoek jij iets anders dan een vacature elektromonteur in Nijmegen en omgeving? Ook dan helpen we je graag verder!

Over Rispens Uitzendbureau

Voor een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw ben je bij Rispens Uitzendbureau altijd aan het juiste adres. Door de jaren heen creëerde eigenaar Edwin Rispens namelijk een groot netwerk in deze sectoren. Zo werkte hij zelf jaren bij Roden Staal en Sikaflex en telt zijn netwerk inmiddels zo’n 1.000 bedrijven die via Rispens Uitzendbureau vacatures uitzetten. Misschien zit hier ook wel de vacature elektromonteur in Nijmegen tussen die jij zoekt!

De voordelen

Rispens Uitzendbureau staat bekend om verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan eerlijke arbeidsvoorwaarden. Dat is belangrijk voor jou én voor een goede relatie met je toekomstige opdrachtgever. Daarnaast kun je rekenen op de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je binnen ons aanbod een vacature elektromonteur in Nijmegen die jou aanspreekt? Schrijf je dan meteen in en solliciteer direct. Wie weet kun jij dan al gauw aan de slag bij jouw droomproject. Zodra je ingeschreven bent zorgen wij onder andere voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Staat de vacature die je zoekt nog niet online? Geen probleem, ook dan loont het om je bij ons in te schrijven. We gaan dan met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en zoeken actief naar een werkplek die bij jou past, zodat je gauw met plezier en gepassioneerd aan de slag kunt!
Share This