0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature aanmelden

Ben jij werkgever in de jachtbouw, scheepsbouw of interieurbouw en op zoek naar personeel? Vul dan onderstaand formulier in om een vacature aan te melden. Dankzij ons landelijke bestand van zo’n 1500 vakkrachten én relevante bezoekers op onze website, vinden wij de passende medewerker voor jouw vacature.

Vacature aanmelden

1500 vakkrachten

Onze vakkrachten

In ons landelijke kandidatenbestand van zo’n 1500 vakkrachten vinden wij de best passende professional voor jou. Zo behoren tot deze groep verschillende interieurbouwers, meubelbouwers, lassers, elektromonteurs, pijpfitters, teakdekkers, meubelspuiters, aluminium cascobouwers, jachtschilders, CAD tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers en nog veel meer. Vinden we de juiste match niet binnen ons huidige klantenbestand? Dan zoeken we voor je verder!

Over Rispens

Rispens is een uitzendbureau gespecialiseerd in jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens, werkte jaren bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij ervaring opdeed en een behoorlijk netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij nu graag in om anderen te helpen. Vakkrachten die een passende baan zoeken, maar ook werkgevers zoals jij die een passende vakkracht zoeken.

Bij Rispens Uitzendbureau kijken we graag verder dan kortlopende projecten. Bij het verzamelen van projecten kijken we bijvoorbeeld naar de kans op een vaste baan. Daar is de werknemer, maar ook de werkgever immers bij gebaat. Zo creëren we gezamenlijk topteams die prachtige projecten kunnen verwezenlijken. Vertel ons over jouw project, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in:

  • Jachtbouw
  • Scheepsbouw
  • Scheepselektro
  • Teakdekken
  • Interieurbouw

Over de ABU cao

Onze vakkrachten werken onder de ABU cao. Dit is de cao voor Uitzendkrachten waarin verschillende zaken zijn afgesproken, zoals beloning, verlofrechten en pensioen. Meer weten?

Neem contact op

Heb je vragen of wil je eerst meer weten over de mogelijkheden voor jou als werkgever bij Rispens Uitzendbureau? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we met plezier al je vragen. Stuur een e-mail, neem telefonisch contact op óf laat je naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Share This