0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature plaatsen

Ben jij werkgever in de jachtbouw, scheepsbouw of interieurbouw en op zoek naar personeel? Vul dan onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen. Dankzij ons landelijke bestand van zo’n 1500 vakkrachten én structurele stroom relevante bezoekers op onze website, vinden wij de passende medewerker voor jouw vacature.

Vacature aanmelden

1500 vakkrachten

Onze vakkrachten

In ons landelijke kandidatenbestand van zo’n 1500 vakkrachten vinden wij de best passende professional voor jou. Zo behoren tot deze groep verschillende interieurbouwers, meubelbouwers, lassers, elektromonteurs, pijpfitters, teakdekkers, meubelspuiters, aluminium cascobouwers, jachtschilders, CAD tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers en nog veel meer. Vinden we de juiste match niet binnen ons huidige klantenbestand? Dan zoeken we voor je verder!

Vacature op onze website plaatsen

Door een vacature op onze website te plaatsen, weet je zeker dat deze aan een relevant publiek getoond wordt. Vanuit allerlei verschillende bronnen komen professionals in de maritieme sector op onze vacaturepagina terecht. Heb jij een mooie vacature, maar nog niet de juiste kandidaat gevonden? Laat ons jouw vacature dan op onze vacaturepagina plaatsen.

Over Rispens

Ons karakter

Rispens is hét uitzendbureau voor de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens, werkte jaren bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij ervaring opdeed en een behoorlijk netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij nu graag in om anderen te helpen. Vakkrachten die een passende baan zoeken, maar ook werkgevers zoals jij die een passende vakkracht zoeken en een vacature willen plaatsen.

Bij Rispens Uitzendbureau kijken we graag verder dan kortlopende projecten. Bij het verzamelen van projecten en plaatsen van vacatures letten we bijvoorbeeld op de kans op een vaste baan. Daar is de werknemer, maar ook de werkgever immers bij gebaat. Zo creëren we gezamenlijk topteams die prachtige projecten verwezenlijken. Vertel ons over jouw project, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Momenteel werken we samen met zo’n 1.000 bedrijven met projecten in binnen- en buitenland, gespecialiseerd in:
  • Jachtbouw
  • Scheepsbouw
  • Scheepselektro
  • Teakdekken
  • Interieurbouw

NBBU cao

Betrouwbare partner

Met Rispens Uitzendbureau als partner maak je niet alleen gebruik van ons ruime bestand professionals, je kunt ook rekenen op een betrouwbare partner. Dankzij onze ervaring, onze afspraak is afspraak mentaliteit én door onze professionele positie in het werkveld. Zo vallen al onze vakmensen onder de NBBU cao en voldoen we aan alle gestelde eisen van de NEN 4400-1 norm voor Nederlandse uitzendbureaus. Zo weet je dat alles altijd goed geregeld is.

Over de NBBU cao

Onze vakmensen werken onder de NBBU cao. Dit is één van de twee cao’s voor uitzendkrachten waarin verschillende zaken zijn afgesproken, zoals beloning, verlofrechten en pensioen. Meer weten? Download de NBBU cao.

Interieurbouw

Over de NEN 4400-1 certificering

Rispens Uitzendbureau voldoet aan de eisen van de NEN 4400-1 norm uit het Handboek Normen SNA. We zorgen ervoor dat onze zaken structureel op orde zijn en worden periodiek hierop gecontroleerd. Ga naar de website van NEN voor meer informatie.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je eerst meer weten over de mogelijkheden voor jou als werkgever bij Rispens Uitzendbureau voordat je een vacature gaat plaatsen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we met plezier al je vragen. Stuur een e-mail, neem telefonisch contact op óf laat je naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Share This