Vacatures Jachtbouw

Ben jij opgeleid in de jachtbouw en op zoek naar jachtbouw vacatures? Bij ons vind je vacatures in de jachtbouw door heel Nederland in één overzicht. We maken het jou graag makkelijk om te werken bij een leuk bedrijf in jouw branche. Wij zijn gespecialiseerd in vacatures in de jachtbouw, interieurbouw en scheepsbouw.

Hier vind je actuele fulltime (en soms parttime) vacatures voor vakmensen zoals jij. Ben jij die deck monteur, scheepstimmerman, interieurbouwer of meubelspuiter die de vaardigheden heeft om een jacht perfect te maken? Selecteer jouw branche en zoek makkelijk en snel op regio, plaats of functie naar passende banen bij jouw ervaring en vaardigheden.

  Overzichtelijk jouw baan vinden

  Bij Rispens Uitzendbureau maken we het jou als werkzoekende specialist graag zo makkelijk mogelijk om een passende baan te vinden. Wij vinden dat de markt blij mag zijn met specialisten zoals jij die vaak heel allround ingezet kunnen worden. Daarom zien we het als onze taak om jouw wensen als uitzendkracht zo goed mogelijk in kaart te brengen en je van daaruit te helpen aan werk dat bij jou past. Dat is onze missie.

  • Betrouwbare partner voor technische maritieme en interieurbouw vacatures;
  • Ruim aanbod dat past bij jouw vaardigheden en wensen;
  • Wij gaan voor jou actief op zoek naar werk;
  • Gespecialiseerd in vacatures in de luxe jachtbouw, scheepsbouw en interieurbouw.

  Wij bieden uitdagende functies met verantwoordelijkheid waar je waardering krijgt en in een fijn team terechtkomt waar collegialiteit centraal staat. Schrijf je direct bij ons in en wij gaan voor jou op zoek naar jachtbouwfuncties.

  Van interieurbouwer en jachtschilder tot scheepselektromonteur

  Als deskundige in de jachtbouw weet jij als geen ander dat dit een gespecialiseerd vak is. Binnen de jachtbouw zijn er vele diverse specialisaties, zoals scheepstimmerman, engineer en luxe interieur specialist voor yachts. Of je nu meubelmaker of interieurbouwer bent of jachtbouwmonteur of ijzerwerker; in deze luxe branche is zeker wel werk. En al deze specialisten zijn nodig om de prachtige jachten tot in detail te realiseren. Wij zijn dus op zoek naar jou en hopen dat jij komt werken bij één van onze opdrachtgevers.

  Bij ons vind je alle uiteenlopende vacatures voor jachtbouw functies. Heb jij jouw functie er nog niet tussen zien staan? Neem dan vooral even contact met ons op. Wie weet kunnen we een passende functie voor je vinden in jouw omgeving.

  Hoe werkt het?

  Ben je op zoek naar een ervaren bedrijf waar jij kunt werken? Als je wilt solliciteren op één van de vacatures in de jachtbouw op onze website, kun je je gratis bij ons inschrijven. Na je inschrijving behoor jij tot ons team van uitzendkrachten en kun je zelf solliciteren op iedere vacature die jou aanspreekt.

  Je schrijft je in door je contactgegevens in te vullen in het contactformulier of door ons contact met jou op te laten nemen. Laat je cv achter en vertel ons wat je werkwensen zijn. Wij gaan vervolgens voor jou aan de slag om de meest passende vacatures in de jachtbouw voor jou te vinden. Dit zullen ook nieuwe vacatures zijn die nog niet op onze website zijn (mits beschikbaar).

  Schrijf je in en solliciteer direct

  Schrijf jij je in bij ons? Dan kun je gauw profiteren van:

  • Ons als jouw betrouwbare partner in de interieurbouw;
  • Altijd beschikbare vacatures interieurbouw en jacht- & scheepsbouw;
  • Een team dat altijd voor je klaar staat en alleen het beste voor jou wil;
  • Beloftes die nagekomen worden. Afspraak = afspraak.

  Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0592 – 614046 of mail naar info@rispens.nl.

  Bekijk vacatures Contact opnemen
  Share This