0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature calculator

Vind in ons huidige aanbod de perfecte vacature calculator of plan een kennismakingsgesprek en zet ons voor je aan het werk! Dankzij ons ruime netwerk in de jacht-, scheeps- en interieurbouw, is de kans groot dat we een werkplek vinden die perfect bij jou als calculator past. Voor je het weet ben jij berekeningen aan het maken voor de mooiste projecten!

Voordelen Rispens Uitzendbureau

Ruim aanbod vacatures
Veel langdurige projecten
Reële kans op vaste baan
Werken in het buitenland mogelijk
Goed salaris en cao NBBU

Werken als calculator

De naam zegt het natuurlijk al. Als calculator ben je een soort menselijke rekenmachine. Jij maakt allerlei berekeningen voor jouw opdrachtgever. Je verzamelt alle informatie die je nodig hebt en gaat vervolgens bijvoorbeeld berekenen hoeveel materiaal en tijd nodig is voor een project én wat dat allemaal gaat kosten. Overal waar in projecten gewerkt wordt zijn dus professionele calculatoren hard nodig.

Vacature calculator in de maritieme sector en interieurbouw

Rispens Uitzendbureau is gespecialiseerd in de maritieme sector en interieurbouw. Met name in de interieurbouw staan vaak calculator vacatures open. In deze sectoren wordt immers veel in projecten gewerkt, met prachtige eindproducten als resultaat. Denk aan de mooiste interieurs op maat, voor bijvoorbeeld winkels en woningen, maar ook (luxe) schepen en speedboats!

Werken via Rispens Uitzendbureau

Vind je in ons huidige aanbod een vacature calculator die perfect bij jou past? Solliciteer dan vandaag nog en profiteer van allerlei voordelen. Ten eerste staan wij bekend als betrouwbaar uitzendbureau, afspraak is afspraak, en de cao NBBU is altijd voor jou van kracht. Onze voorkeur gaat uit naar opdrachten met langdurig karakter én uitzicht op een vaste baan. Wel zo fijn voor de werkgever en natuurlijk voor jou.

Daarnaast bieden we iedereen die zich bij ons inschrijft:

  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Een vaste jaarlijkse vergoeding voor werkkleding en werkschoenen;
  • Een wekelijkse gereedschapsvergoeding;
  • De mogelijkheid om VCA trainingen en andere verschillende opleidingen te volgen.

Schrijf je in

Zie je nog niet de vacature calculator die je zoekt in ons aanbod? Ook dan is het de moeite waard je in te schrijven. We plannen dan een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Aan de hand daarvan zoeken we dan in ons netwerk van zo’n 1000 werkgevers in de jacht-, scheeps- en interieurbouw naar de ideale werkplek voor jou!

Contact

Voordat je actie onderneemt even overleggen over de mogelijkheden? Of heb je specifieke vragen over een vacature calculator in ons huidige aanbod? Neem gerust eerst even contact op, dan bespreken we dit met plezier met je.
Share This