0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature elektromonteur Amsterdam

Zoek jij een vacature elektromonteur in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres.

Dankzij ons ruime netwerk van zo’n 1.000 bedrijven in de scheeps-, jacht- en interieurbouw, bieden we altijd verschillende projecten aan met uitzicht op een vaste werkplek! Lees meer over de mogelijkheden, bekijk ons huidige aanbod of schrijf je direct in!
Interieurbouw

Vacature elektromonteur

Geen enkele vacature elektromonteur in Amsterdam is hetzelfde, maar in essentie komt het op het volgende neer: jij zet jouw kennis en ervaring in bij het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. Komt er een nieuwe installatie? Dan sluit jij die aan. Heeft een bestaande installatie een storing? Dan kun jij die verhelpen!
Rispens Uitzendbureau is gespecialiseerd in de scheeps-, jacht- en interieurbouw. Elektromonteurs in deze sectoren werken dus over het algemeen aan installaties in het stuurhuis, in de machinekamers en op het dek. Spreekt dit je aan?

Meer dan elektromonteurs

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature elektromonteur in Amsterdam? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor tekenaars, werkvoorbereiders, projectmanagers, cascobouwers, scheepstimmermannen, houtbewerkers, teakdekkers en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een baan in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste vacature elektromonteur in Amsterdam te vinden.

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van dit ruime netwerk. Maar dat is niet alles! Rispens staat namelijk ook bekend om:
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan
  • Mogelijkheden tot werken in het buitenland

Schrijf je in!

Kom je in ons aanbod de perfecte vacature elektromonteur in Amsterdam tegen? Meld je dan meteen aan en solliciteer! Maar ook als deze droomvacature nog op zich laat wachten is het de moeite waard je in te schrijven. We gaan dan namelijk graag met je in gesprek om erachter te komen wat je precies zoekt. Met die informatie zoeken wij dan actief naar een passende werkplek.
Daarnaast regelen wij:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This