0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature CNC frezer

Ben je CNC frezer en op zoek naar een mooie vacature? Dan zijn wij ook op zoek naar jou! Als specialist op het gebied van de CNC freesmachine ben je een onmisbare kracht in veel projecten binnen de interieur-, scheeps- en jachtbouw. Solliciteer dus direct op één van onze actuele vacatures of schrijf je in voor een kennismakingsgesprek, dan gaan wij voor jou op zoek naar de best passende werkplek.

Voordelen Rispens Uitzendbureau

Ruim aanbod vacatures
Veel langdurige projecten
Reële kans op vaste baan
Werken in het buitenland mogelijk
Goed salaris en cao NBBU

Werken als CNC frezer

Als CNC frezer bedien je een CNC freesmachine. CNC staat voor Computer Numerical Control. De CNC freesmachine, freest dus op basis van nummers, computergestuurd, in het materiaal. Hierdoor kun je super nauwkeurig en complex frezen. Wil jij aan het werk als CNC frezer? Dan moet je dus weten hoe je deze machine kunt bedienen, maar soms ook hoe je hem moet programmeren en instellen!

VCNC frezers in de jacht-, scheeps en interieurbouw

Rispens Uitzendbureau is gespecialiseerd in de maritieme sector en interieurbouw. Met name in de interieurbouw vind je regelmatig CNC frezer vacatures. In deze sector worden immers de allermooiste interieurs gerealiseerd, waar veel maatwerk bij komt kijken. Hier speel jij als CNC frezer een onmisbare rol!

Werken via Rispens Uitzendbureau

Kom je een mooie vacature CNC frezer tegen in ons aanbod? Schrijf je dan gauw in, want werken via Rispens Uitzendbureau heeft allerlei verschillende voordelen. Natuurlijk kun je altijd rekenen op een passend salaris, want je werkt via ons onder de cao NBBU. Maar dat is niet alles!

Goede arbeidsvoorwaarden

Een CNC frezer is een onmisbare kracht in de interieurbouw en maritieme sector. Dat moet natuurlijk passend gewaardeerd worden! Daarom profiteer je, wanneer je via ons aan het werk gaat, niet alleen van de voorwaarden in de NBBU cao. We willen dat je je werk optimaal kunt uitvoeren, daarom kun je ook rekenen op:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Een vaste jaarlijkse vergoeding voor werkkleding en werkschoenen;
  • Een wekelijkse gereedschapsvergoeding;
  • De mogelijkheid om VCA trainingen en andere verschillende opleidingen te volgen.

Overige voordelen

De arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk een belangrijke basis. Maar wij vinden andere factoren ook belangrijk. Zo staan wij bekend om ons motto afspraak = afspraak. Je kunt dus altijd op ons rekenen. Daarnaast kijken we ook naar de aard van de projecten die wij aannemen. Zo gaat onze voorkeur naar langdurige projecten met uitzicht op vaste baan. Fijn voor een werkgever én voor jou. Heb je ambities om in het buitenland te werken? Ook dan denken wij graag in mogelijkheden.

Schrijf je in!

Ben je nog niet de ideale vacature CNC frezer in ons huidige aanbod tegengekomen? Schrijf je dan nu in, dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en gaan we voor jou aan de slag. Tijdens dit kennismakingsgesprek brengen we namelijk jouw wensen en behoeften in kaart en zoeken wij in ons ruime netwerk van zo’n 1000 werkgevers naar de ideale werkplek voor jou!
Share This