0592 - 614046 info@rispens.nl
vacature scheepstimmerman

Vacature Meubelspuiter Den Bosch

Zoek je een vacature meubelspuiter in Den Bosch en omgeving? Schrijf je dan nu in bij Rispens Uitzendbureau! In ons aanbod vind je regelmatig mooie projecten in de jacht-, scheeps- en interieurbouw met uitzicht op een vaste baan. Zie je de ideale vacature nog niet staan? Dan zoeken we een werkplek voor je binnen ons netwerk van zo’n 1.000 werkgevers in de maritieme sector. Bekijk nu onze actuele vacatures en schrijf je in!

Schrijf je in en plan een kennismakingsgesprek of solliciteer direct op één van onze huidige vacatures!

vacature meubelspuiter Den Bosch

Vacature Meubelspuiter

In ons aanbod kom je regelmatig een vacature meubelspuiter in Den Bosch en omgeving tegen. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Een meubelspuiter in de interieur-, jacht- of scheepsbouw is verantwoordelijk voor het lak- en spuitwerk van meubelstukken die strak afgewerkt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen en bureaus. Als meubelspuiter weet je bovendien precies hoe je de meubels moet voorbereiden door deze te plamuren, schuren en egaliseren én bepaal je welke grondlagen en laksoorten nodig zijn.

Meer dan alleen meubelspuiters

In de scheeps-, jacht- en interieurbouw wordt in teams aan prachtige projecten gewerkt. Zo’n team bestaat uit allerlei verschillende disciplines. Ben je op zoek naar iets anders dan een vacature meubelmaker in Den Bosch? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor houtbewerkers, cascobouwers, scheepstimmermannen, projectmanagers, werkvoorbereiders en tekenaars en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een vacature meubelspuiter in omgeving Den Bosch, in de scheeps-, jacht- of interieurbouw? Dan helpt Rispens Uitzendbureau je verder. Oprichter Edwin Rispens werkte jarenlang in deze sectoren en bouwde hier een groot netwerk op dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 1000 werkgevers. Dit netwerk zet hij, samen met de rest van zijn team, graag in om voor jou de mooiste werkplek te vinden.

De voordelen

Sluit je je aan bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je niet alleen van ons ruime netwerk, maar ook van eerlijke arbeidsvoorwaarden en allerlei andere voordelen. Zo zijn wij jouw betrouwbare partner in de zoektocht naar een prettige werkplek, met uitzicht op een vaste baan en bieden we je de mogelijkheid om in het buitenland te werken!

  • betrouwbaarheid: afspraak is afspraak;
  • veel projecten met langdurig karakter en kans op vaste baan;
  • mogelijkheden tot werken in het buitenland.

Schrijf je in!

Zie je in ons huidige aanbod de vacature meubelspuiter in Den Bosch die je zocht? Schrijf je dan in en solliciteer direct! Wie weet kun jij dan al gauw aan de slag bij jouw droomproject. Zodra je ingeschreven bent zorgen wij onder andere voor:

  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap;
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.

Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Schrijf je ook dan bij ons in. We gaan dan met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en met die op zak zoeken we verder naar een vacature die bij je past. Zo vind je zo efficiënt mogelijk een werkplek waar je met veel plezier aan de slag kunt!

Share This