0592 - 614046 info@rispens.nl

Technisch uitzendbureau Rispens

Technisch uitzendbureau Rispens helpt jou bij het vinden van de best passende functie in de jacht- en scheepsbouw! Wij zijn gespecialiseerd in de maritieme sector, waar altijd veel verschillende technische vacatures open staan. Denk bijvoorbeeld aan elektromonteurs, meubelmakers en werkvoorbereiders. Bekijk ons huidige aanbod of schrijf je direct in om toegang te krijgen tot ons ruime netwerk!

Technische vacatures

De jacht- en scheepsbouw realiseren altijd prachtige projecten. Aan deze projecten werken verschillende technisch onderlegde vakmensen, zoals timmerlieden, interieurbouwers, meubelmakers, werkvoorbereiders, CAD-tekenaars, elektromonteurs en nog vele anderen. Dankzij ons ruime netwerk in de maritieme sector, bieden wij als technisch uitzendbureau altijd meerdere vacatures in deze sector aan. Zo vind je altijd de functie die perfect bij jou past!
Ruim aanbod (langdurige) projecten met reële kans op vaste baan
Optimale arbeidsvoorwaarden volgens cao NBBU
Persoonlijke begeleiding bij het zoeken naar passend werk
Betrouwbare partner: afspraak is afspraak!

Werken bij Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét technische uitzendbureau in de maritieme sector. Ga aan de slag met projecten bij toonaangevende klanten en geef je CV een boost! Daarnaast kijken wij altijd naar de mogelijkheden op lange termijn. Projecten met uitzicht op een vaste baan dus. Niet alleen door heel Nederland, óók in het buitenland als dat je een leuk avontuur lijkt.

Aan welke voordelen kun je nog meer denken?

  • Goede arbeidsvoorwaarden op basis van NBBU cao;
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters;
  • Jaarlijkse vergoeding voor werkkleding en werkschoenen en wekelijkse uitbetaling gereedschapsvergoeding;
  • Mogelijkheid VCA trainingen en opleidingen te volgen.

Over ons

Rispens is een technisch uitzendbureau gespecialiseerd in jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens werkte jaren bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een behoorlijk netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij graag in om anderen te helpen. Goede vakkrachten die een passende baan zoeken bijvoorbeeld. Zo werd het uitzendbureau in het leven geroepen.

Ook voor werkgevers

Ben je werkgever in de maritieme sector? Ook dan is technisch uitzendbureau Rispens de partner voor jou. Bij ons werken landelijk maar liefst 1500 vakkrachten gepassioneerd aan verschillende projecten. Daarnaast wordt onze website druk bezocht door werkzoekende, technische professionals en is dus dé plek voor jouw technische vacatures. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of meld direct jouw vacature aan.

Neem contact op

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden al je vragen en bespreken graag met je of een inschrijving bij ons uitzendbureau bij je past. Bel ons, stuur een e-mail of laat je gegevens achter in ons terugbelformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Share This