0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Meubelmaker Eindhoven

Ben jij op zoek naar een vacature meubelmaker in Eindhoven en omgeving? Rispens Uitzendbureau helpt je verder. Met een ruim actueel aanbod vacatures in de jacht-, scheeps- en interieurbouw en een groot netwerk in deze sectoren, vinden we altijd een werkplek die bij jou past. 

Solliciteer direct op onze huidige vacatures of schrijf je vandaag nog in, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Vacature meubelmaker

Met regelmaat vind je in ons aanbod vacatures voor meubelmakers in Eindhoven en omgeving. Als meubelmaker ben je onderdeel van een team verschillende vakmensen die de mooiste projecten uitvoeren in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Jouw rol binnen dit team is, aan de hand van werktekeningen, hoogwaardige interieur- en exterieurdelen maken van massief hout en fineer. Daarnaast plaats jij ze én werk je ze af.
Als expert op het gebied van meubels adviseer je je collega’s en klanten ook over interieur-oplossingen en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en gebruik van de juiste gereedschappen tijdens het werkproces. Is dit precies waar jij naar op zoek bent?

Meer dan meubelmakers

Bij Rispens Uitzendbureau vind je niet alleen vacatures voor meubelmakers in Eindhoven en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de jacht-, scheeps- en interieurbouw waar in veelzijdige teams aan projecten gewerkt wordt. Daarom bieden wij ook regelmatig vacatures aan voor bijvoorbeeld werkvoorbereiders, projectmanagers, engineers, tekenaars, teakdekkers, cascobouwers, elektromonteurs en nog veel meer functies!

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor vacatures in de maritieme sector. Jarenlang deed eigenaar Edwin Rispens ervaring op in deze sector, waardoor hij een flink netwerk heeft opgebouwd. Dit netwerk zet hij, samen met zijn team, nu graag in om voor jou de mooiste vacature meubelmaker in Eindhoven en omgeving te vinden.

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste vinden we eerlijke arbeidsvoorwaarden erg belangrijk. Daarnaast staan wij ook bekend om de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurige karakter en reële kans op vaste baan
  • Mogelijkheden in het buitenland

Schrijf je in!

Zie je een mooie vacature meubelmaker in Eindhoven en omgeving in ons huidige aanbod? Schrijf je dan in en solliciteer direct! Ook als jouw droomvacature nog niet online staat kun je je vandaag al online inschrijven. We nemen dan contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we jouw wensen en behoeften en kunnen we vervolgens op zoek naar de werkplek die het best bij jou past.
Daarnaast zorgen wij ook voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This