0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Machinaal Houtbewerker Rotterdam

Ben je machinaal houtbewerker en zoek je een vacature in Rotterdam en omgeving? Schrijf je dan in bij Rispens Uitzendbureau. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in interieur-, scheeps- en jachtbouw en dankzij ons ruime netwerk in deze sectoren vinden we altijd een vacature die bij jou past.

Langdurige projecten mét uitzicht op een vaste baan. Lees meer over onze vacatures en de voordelen van ons uitzendbureau en sluit je aan!

Werken als machinaal houtbewerker in Rotterdam

Als machinaal houtbewerker kun je op veel verschillende plekken terecht. Denk bijvoorbeeld aan de interieurbouw, maar ook de jacht- en scheepsbouw! Jij bent namelijk dé professional die alles weet van houtbewerkingsmachines en hoe je daar verschillende houtsoorten op de beste manier mee kunt bewerken.

Je bent onderdeel van een team dat aan prachtige projecten werkt. Jouw rol is het uitvoeren van verschillende productiewerkzaamheden, zoals uiteraard het bewerken van hout, maar ook het onderhouden en instellen van de machines die hierbij gebruikt worden. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Schrijf je in!

Zie je een mooie vacature machinaal houtbewerker in Rotterdam en omgeving? Dan kun je je direct inschrijven en solliciteren! Wij zorgen er dan voor dat je voorzien bent van een degelijk starterspakket en financiële vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap. Maar natuurlijk ook voor een goed salaris én de mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.

Staat jouw droomvacature nog niet op onze website? Ook dan raden we je aan je in te schrijven. We bespreken dan tijdens een persoonlijke intakegesprek jouw wensen en behoeftes en gaan voor je op zoek naar de vacature die het best bij jou past.

Goed salaris
Starterspakket met polo’s en/of sweaters
Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
Mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Meer vacatures

Naast vacatures voor machinaal houtbewerkers vind je nog meer vacatures in Rotterdam en omgeving bij Rispens Uitzendbureau. Heb je verschillende specialiteiten? Kijk dan ook bij onze andere vacatures in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van functies als meubelmaker, elektromonteur of werkvoorbereider? In ons ruime aanbod vind je altijd veel verschillende interessante vacatures.

Over ons

Rispens Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens werkte jarenlang bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een ruim netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij nu in, samen met de rest van team Rispens Uitzendbureau, om jou aan een mooie werkplek te helpen.

De voordelen

Wanneer je bent ingeschreven profiteer je niet alleen van goede arbeidsvoorwaarden. Rispens Uitzendbureau staat ook bekend om de volgende voordelen:
  • Een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een vacature machinaal houtbewerker in Rotterdam en omgeving
  • Veel projecten met langdurig karakter en reële kans op een vaste baan
  • Mogelijkheden wat betreft ambities om in het buitenland te werken

Neem contact op

Heb je vragen over een vacature machinaal houtbewerker in Rotterdam of over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Daarnaast mag je altijd een terugbelverzoek indienen, dan bellen wij jou. We horen graag van je.

Share This