0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Machinaal Houtbewerker Nijmegen

Ben je machinaal houtbewerker en zoek je een vacature in Nijmegen en omgeving? Schrijf je dan in bij Rispens Uitzendbureau. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in interieur-, scheeps- en jachtbouw en dankzij ons ruime netwerk in deze sectoren vinden we altijd een vacature die bij jou past.
Langdurige projecten mét uitzicht op een vaste baan. Lees meer over onze vacatures en de voordelen van ons uitzendbureau en sluit je aan!

Werken als machinaal houtbewerker in Nijmegen

Als machinaal houtbewerker kun je op veel verschillende plekken terecht. Denk bijvoorbeeld aan de interieurbouw, maar ook de jacht- en scheepsbouw! Jij bent namelijk dé professional die alles weet van houtbewerkingsmachines en hoe je daar verschillende houtsoorten op de beste manier mee kunt bewerken.
Je bent onderdeel van een team dat aan prachtige projecten werkt. Jouw rol is het uitvoeren van verschillende productiewerkzaamheden, zoals uiteraard het bewerken van hout, maar ook het onderhouden en instellen van de machines die hierbij gebruikt worden. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Schrijf je in!

Vind je in ons aanbod een vacature machinaal houtbewerker in Nijmegen die perfect aansluit op jouw behoeftes en wensen? Wacht dan niet langer, schrijf je in en solliciteer direct. Maar ook als jouw droomvacature nog niet online staat helpen we je graag verder. Meld je dan aan voor een persoonlijke intakegesprek, waarin we in kaart brengen waar jij precies naar zoekt. Vervolgens gaan wij dan in ons netwerk zoeken naar de plek die het best bij jou past en zorgen we voor:
Goed salaris
Starterspakket met polo’s en/of sweaters
Financiële vergoeding voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
Mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Meer vacatures

Op zoek naar iets anders dan een vacature machinaal houtbewerker in Nijmegen en omgeving? Geen probleem! We bieden namelijk nog veel meer vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan tekenaars, werkvoorbereiders, cascobouwers, elektromonteurs en nog veel meer.

Over ons

Rispens Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens werkte jarenlang bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een ruim netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij nu in, samen met de rest van team Rispens Uitzendbureau, om jou aan een mooie werkplek te helpen.

De voordelen

Wanneer je bent ingeschreven profiteer je niet alleen van goede arbeidsvoorwaarden. Rispens Uitzendbureau staat ook bekend om de volgende voordelen:
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving
  • Veel projecten met langdurig karakter en reële kans op een vaste baan
  • Mogelijkheden wat betreft ambities om in het buitenland te werken

Neem contact op

Heb je vragen over een vacature machinaal houtbewerker in Nijmegen of over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Daarnaast mag je altijd een terugbelverzoek indienen, dan bellen wij jou. We horen graag van je.

Share This