0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Machinaal Houtbewerker Hoorn

Zoek je een vacature machinaal houtbewerker in Hoorn en omgeving? Meld je dan aan bij Rispens Uitzendbureau. Wij bieden altijd een ruim aanbod vacatures aan in de sectoren scheeps-, jacht- én interieurbouw. Bieden we jouw droomvacature nog niet aan?
Kom dan langs voor een intakegesprek, dan brengen we naar jouw wensen en behoeften in kaart en zoeken we de werkplek die het best bij jou past. Lees meer over ons aanbod en ons uitzendbureau of schrijf je meteen in om van onze voordelen te profiteren!

Werken als machinaal houtbewerker in Hoorn

Regelmatig zijn werkgevers op zoek naar machinaal houtbewerkers om hun team te versterken. Met name in de interieurbouw, maar ook in de jacht- en scheepsbouw! Als machinaal houtbewerker ben je namelijk dé expert op het gebied van houtbewerking en de machines die je daarbij gebruikt.
Jouw taak als machinaal houtbewerker is uiteraard het zo goed mogelijk bewerken van verschillende houtsoorten. En jij weet precies hoe je dat doet. Daarnaast ben jij ook dé persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud en het instellen van de houtbewerkingsmachines. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Schrijf je in!

Vind je in ons aanbod een vacature machinaal houtbewerker in Hoorn die perfect aansluit op jouw behoeftes en wensen? Wacht dan niet langer, schrijf je in en solliciteer direct. Maar ook als jouw droomvacature nog niet online staat helpen we je graag verder. Meld je dan aan voor een persoonlijke intakegesprek, waarin we in kaart brengen waar jij precies naar zoekt. Vervolgens gaan wij dan in ons netwerk zoeken naar de plek die het best bij jou past en zorgen we voor:
Goed salaris
Starterspakket met polo’s en/of sweaters
Financiële vergoeding voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
Mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Meer vacatures

Naast vacatures voor machinaal houtbewerkers vind je nog meer vacatures in Hoorn en omgeving bij Rispens Uitzendbureau. Heb je verschillende specialiteiten? Kijk dan ook bij onze andere vacatures in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van functies als meubelmaker, elektromonteur of werkvoorbereider? In ons ruime aanbod vind je altijd veel verschillende interessante vacatures.

Over ons

Rispens Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens werkte jarenlang bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een ruim netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij nu in, samen met de rest van team Rispens Uitzendbureau, om jou aan een mooie werkplek te helpen.

De voordelen

Wanneer je bent ingeschreven profiteer je niet alleen van goede arbeidsvoorwaarden. Rispens Uitzendbureau staat ook bekend om de volgende voordelen:
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving
  • Veel projecten met langdurig karakter en reële kans op een vaste baan
  • Mogelijkheden wat betreft ambities om in het buitenland te werken

Neem contact op

Heb je vragen over een vacature machinaal houtbewerker in Hoorn of over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Daarnaast mag je altijd een terugbelverzoek indienen, dan bellen wij jou. We horen graag van je.

Share This