0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Machinaal Houtbewerker Haarlem

Ben je machinaal houtbewerker en zoek je een vacature in Haarlem en omgeving? Schrijf je dan in bij Rispens Uitzendbureau. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in interieur-, scheeps- en jachtbouw en dankzij ons ruime netwerk in deze sectoren vinden we altijd een vacature die bij jou past.

Langdurige projecten mét uitzicht op een vaste baan. Lees meer over onze vacatures en de voordelen van ons uitzendbureau en sluit je aan!

Werken als machinaal houtbewerker in Haarlem

Als machinaal houtbewerker kun je op veel verschillende plekken terecht. Denk bijvoorbeeld aan de interieurbouw, maar ook de jacht- en scheepsbouw! Jij bent namelijk dé professional die alles weet van houtbewerkingsmachines en hoe je daar verschillende houtsoorten op de beste manier mee kunt bewerken.
Je bent onderdeel van een team dat aan prachtige projecten werkt. Jouw rol is het uitvoeren van verschillende productiewerkzaamheden, zoals uiteraard het bewerken van hout, maar ook het onderhouden en instellen van de machines die hierbij gebruikt worden. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Schrijf je in!

Zie je een mooie vacature machinaal houtbewerker in Haarlem en omgeving? Dan kun je je direct inschrijven en solliciteren! Wij zorgen er dan voor dat je voorzien bent van een degelijk starterspakket en financiële vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap. Maar natuurlijk ook voor een goed salaris én de mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.
Staat jouw droomvacature nog niet op onze website? Ook dan raden we je aan je in te schrijven. We bespreken dan tijdens een persoonlijke intakegesprek jouw wensen en behoeftes en gaan voor je op zoek naar de vacature die het best bij jou past.
Goed salaris
Starterspakket met polo’s en/of sweaters
Financiële vergoeding voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
Mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Meer vacatures

Op zoek naar iets anders dan een vacature machinaal houtbewerker in Haarlem en omgeving? Geen probleem! We bieden namelijk nog veel meer vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan tekenaars, werkvoorbereiders, cascobouwers, elektromonteurs en nog veel meer.

Over ons

Door de jaren heen heeft Rispens Uitzendbureau een groot landelijk bestand opgebouwd van zo’n 1000 bedrijven in de interieurbouw, jachtbouw, scheepsbouw, scheepselektro en teakdekken. Prachtige sectoren waarin aan unieke projecten gewerkt wordt. Eigenaar Edwin Rispens was zelf jarenlang werkzaam bij Roden Staal en Sikaflex en kent deze bedrijfstak hierdoor goed. Vanuit zijn ervaring en netwerk zoekt hij met zijn team de beste werkplek jou.

De voordelen

Naast ons grote netwerk, profiteer je van meer voordelen wanneer je je aanmeldt bij Rispens Uitzendbureau. Waar kun je op rekenen?
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving
  • Veel projecten met langdurig karakter en reële kans op een vaste baan
  • Mogelijkheden wat betreft ambities om in het buitenland te werken

Neem contact op

Heb je een vacature machinaal houtbewerker in Haarlem en omgeving gezien waar je eerst meer informatie over wilt? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je alles wat je wilt weten. Dit kan telefonisch en per mail, maar het is ook mogelijk om jouw gegevens op onze contactpagina achter te laten, zodat wij jou terug kunnen bellen. Hopelijk tot gauw, we staan je graag te woord!

Share This