0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Machinaal Houtbewerker Den Bosch

Ben je machinaal houtbewerker en zoek je een vacature in Den Bosch en omgeving? Schrijf je dan in bij Rispens Uitzendbureau. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in interieur-, scheeps- en jachtbouw en dankzij ons ruime netwerk in deze sectoren vinden we altijd een vacature die bij jou past.
Langdurige projecten mét uitzicht op een vaste baan. Lees meer over onze vacatures en de voordelen van ons uitzendbureau en sluit je aan!

Werken als machinaal houtbewerker in Den Bosch

Regelmatig zijn werkgevers op zoek naar machinaal houtbewerkers om hun team te versterken. Met name in de interieurbouw, maar ook in de jacht- en scheepsbouw! Als machinaal houtbewerker ben je namelijk dé expert op het gebied van houtbewerking en de machines die je daarbij gebruikt.
Jouw taak als machinaal houtbewerker is uiteraard het zo goed mogelijk bewerken van verschillende houtsoorten. En jij weet precies hoe je dat doet. Daarnaast ben jij ook dé persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud en het instellen van de houtbewerkingsmachines. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Schrijf je in!

Zie je een mooie vacature machinaal houtbewerker in Den Bosch en omgeving? Dan kun je je direct inschrijven en solliciteren! Wij zorgen er dan voor dat je voorzien bent van een degelijk starterspakket en financiële vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap. Maar natuurlijk ook voor een goed salaris én de mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen.
Staat jouw droomvacature nog niet op onze website? Ook dan raden we je aan je in te schrijven. We bespreken dan tijdens een persoonlijke intakegesprek jouw wensen en behoeftes en gaan voor je op zoek naar de vacature die het best bij jou past.
Goed salaris
Starterspakket met polo’s en/of sweaters
Financiële vergoeding voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
Mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Meer vacatures

Op zoek naar iets anders dan een vacature machinaal houtbewerker in Den Bosch en omgeving? Geen probleem! We bieden namelijk nog veel meer vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan tekenaars, werkvoorbereiders, cascobouwers, elektromonteurs en nog veel meer.

Over ons

Rispens Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Eigenaar Edwin Rispens werkte jarenlang bij Roden Staal en Sikaflex, waardoor hij een ruim netwerk opbouwde in deze sectoren. Dit netwerk zet hij nu in, samen met de rest van team Rispens Uitzendbureau, om jou aan een mooie werkplek te helpen.

De voordelen

Wanneer je bent ingeschreven profiteer je niet alleen van goede arbeidsvoorwaarden. Rispens Uitzendbureau staat ook bekend om de volgende voordelen:
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving
  • Veel projecten met langdurig karakter en reële kans op een vaste baan
  • Mogelijkheden wat betreft ambities om in het buitenland te werken

Neem contact op

Heb je een vacature machinaal houtbewerker in Den Bosch en omgeving gezien waar je eerst meer informatie over wilt? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je alles wat je wilt weten. Dit kan telefonisch en per mail, maar het is ook mogelijk om jouw gegevens op onze contactpagina achter te laten, zodat wij jou terug kunnen bellen. Hopelijk tot gauw, we staan je graag te woord!

Share This