0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Interieurbouwer Jachtbouw Goes

Ben je op zoek naar een mooie vacature interieurbouwer in de jachtbouw van Goes en omgeving? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau op de goede plek. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in de maritieme sector en in het bijzonder de jachtbouw.
Bekijk ons huidige aanbod, schrijf je in en profiteer meteen van allerlei voordelen, zoals ons starterspakket en de mogelijkheid tot trainingen en opleidingen!
Interieurbouw

Vacature interieurbouwer

Met regelmaat vind je in ons aanbod vacatures voor interieurbouwers in de jachtbouw van Goes en omgeving. Als interieurbouwer ben je eigenlijk een alleskunner. Samen met de rest van jouw team bouw je complete interieurs op voor klanten in de jacht-, scheeps- én natuurlijk interieurbouw.
Jij bent verantwoordelijk voor de inbouw en afwerking van meubels en andere interieurdelen. Je houdt je bezig met assembleren, aansluiten, monteren, lijmen en kitten tot je de tekeningen perfect tot leven hebt gewekt en hebt afgewerkt. Je bent de expert op het gebied van verschillende houtbewerkingsmachines, zoals de afkortzaag, zaag- en freesbank en bent verantwoordelijk voor de perfecte oplevering aan de opdrachtgever.
Klinkt dit als iets voor jou?

Meer dan interieurbouwers

Ben je geïnteresseerd in de jachtbouw van Goes, maar niet in vacatures voor interieurbouwers? Geen enkel probleem, ook dan helpen we je verder. In de jachtbouw werk je immers samen met veel andere specialisten, zoals cascobouwers, teakdekkers, elektromonteurs, projectmanagers en nog veel meer! Ook voor die functies zijn we vaak op zoek naar vakmensen.

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau binnen de maritieme sector. Zoek je een vacature interieurbouwer in de jachtbouw van Goes en omgeving? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Jarenlang werkte de oprichter van ons bureau, Edwin Rispens, zelf in de sector. Hierdoor bouwde hij een enorm netwerk op die hij nu samen met het hele team inzet om jou aan de best passende werkgever te koppelen.
Rispens Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid (afspraak is afspraak), duurzaamheid (altijd reële kans op vaste baan) en mogelijkheden. Laat weten wat jouw wensen zijn, ook als je in het buitenland wilt werken, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Over de jachtbouw

De jachtbouw is een prachtige sector, waarin je binnen teams aan mooie projecten werkt. Samen bouw je luxe schepen van stap één tot het eindresultaat, waarop iedere specialist zijn eigen stempel drukt. Zorg jij er met jouw vakwerk voor dat alle wensen van de klant uitkomen? Vrijwel iedere jacht is op maat gemaakt, dat maakt de jachtbouw één van de mooiste branches van Nederland.

Schrijf je in!

Kom je een mooie vacature interieurbouwer in de jachtbouw van Goes en omgeving in ons huidige aanbod tegen? Schrijf je dan in en solliciteer direct! Ook als jouw droomvacature nog niet online staat kun je je vandaag al online inschrijven. We nemen dan contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we jouw wensen en behoeften en kunnen we vervolgens op zoek naar de werkplek die het best bij jou past.
Daarnaast zorgen wij voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This