0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature interieurbouwer Eindhoven

Op zoek naar een vacature interieurbouwer in Eindhoven en omgeving? Bekijk dan ons huidige aanbod of schrijf je direct bij ons in, dan zoeken wij de perfecte vacature voor jou.
Dankzij ons ruime netwerk in de jacht-, scheeps- en interieurbouw vinden we altijd een mooie werkplek mét reële kans op een vast contract. Lees meer over de mogelijkheden, bekijk onze vacatures of schrijf je direct in!
Interieurbouw

Vacature interieurbouwer

Met regelmaat vind je in ons aanbod vacatures voor interieurbouwers in Eindhoven en omgeving. Als interieurbouwer ben je eigenlijk een alleskunner. Samen met de rest van jouw team bouw je complete interieurs op voor klanten in de jacht-, scheeps- én natuurlijk interieurbouw.
Jij bent verantwoordelijk voor de inbouw en afwerking van meubels en andere inteurdelen. Je houdt je bezig met assembleren, aansluiten, monteren, lijmen en kitten tot je de tekeningen perfect tot leven hebt gewekt en hebt afgewerkt. Je bent de expert op het gebied van verschillende houtbewerkingsmachines, zoals de afkortzaag, zaag- en freesbank en bent verantwoordelijk voor de perfecte oplevering aan de opdrachtgever.
Klinkt dit als iets voor jou?

Meer dan interieurbouwers

Naast vacatures voor interieurbouwers in Eindhoven, vind je in ons aanbod nog veel meer vacatures. Wil je liever een andere rol bekleden binnen een project in de jacht-, scheeps- of interieurbouw? Bekijk dan ook onze vacature voor onder andere werkvoorbereiders, projectmanagers, engineers, tekenaars, teakdekkers, cascobouwers, elektromonteurs en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

Rispens Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor vacatures in de maritieme sector. Jarenlang deed eigenaar Edwin Rispens ervaring op in deze sector, waardoor hij een flink netwerk heeft opgebouwd. Dit netwerk zet hij, samen met zijn team, nu graag in om voor jou de mooiste vacature interieurbouwer in Eindhoven en omgeving te vinden.

De voordelen

Schrijf je je in bij Rispens Uitzendbureau? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste vinden we eerlijke arbeidsvoorwaarden erg belangrijk. Daarnaast staan wij ook bekend om de volgende kenmerken:
  • Betrouwbare partner, afspraak is afspraak!
  • Veel projecten met langdurige karakter en reële kans op vaste baan
  • Mogelijkheden in het buitenland

Schrijf je in!

Past Rispens Uitzendbureau goed bij jou? Schrijf je dan direct in! Je kunt dan gelijk solliciteren op de vacature interieurbouw in Eindhoven die jou aanspreekt. Staat de perfecte vacature nog niet in ons aanbod? Geen probleem. Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke intakegesprek. Samen achterhalen we dan wat jouw exacte wensen en behoeftes zijn, zodat we op basis daarvan in ons netwerk kunnen zoeken naar de perfecte werkplek voor jou.
Daarnaast zorgen we als je je inschrijft voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This