Over Rispens Uitzendbureau

Wij van Rispens zijn een uitzendbureau gespecialiseerd in de jacht- en scheepsbouw en interieurbouw.

Onze klanten zijn toonaangevend in het realiseren van kwalitatief hoogstaande projecten in de jacht- en scheepsbouw en interieurbouw. Hierbij gaat het om het ontwikkelen, engineeren, produceren en monteren van interieurs en meubels.

Wij hebben op dit moment veel vacatures in de jacht- en scheepsbouw, maar ook in de interieurbouw door heel Nederland. Ben je benieuwd naar ons actuele vacatureaanbod?

Het zijn banen voor de duur van een project, maar ook mogelijkheden met kans op vast dienstverband. Ook bieden wij onze werknemers de mogelijkheid in het buitenland te werken.

Uitgebreide keuze in vacatures

Door de jaren heen heeft Rispens Uitzendbureau inmiddels een groot landelijk bestand opgebouwd van ongeveer 1.000 bedrijven. Dit bestand bestaat met name uit bedrijven gespecialiseerd in de jachtbouw, scheepsbouw, teakdekken, scheepselektro en interieurbouw.

Bekijk vacatures

Voordelen voor onze werknemers

Rispens investeert in werknemers, onder andere door het bieden van een goed salaris, deze wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring. Aan het begin van het dienstverband ontvangen onze werknemers een starterspakket met polo’s en/of sweaters. Ook vergoeden wij jaarlijks een vast bedrag voor werkkleding en werkschoenen en betalen wij wekelijks gereedschapsvergoeding uit.

Verder bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van VCA trainingen en diverse opleidingen. De werklocaties worden regelmatig door één van onze medewerkers bezocht waardoor wij nauw in contact staan met zowel klanten als werknemers.

Ben jij de vakman die het verschil wil maken in de wereld van de jacht- en scheepsbouw? Neem gerust contact met ons op of schrijf je in via de website. In een persoonlijk intakegesprek lichten wij onze werkwijze graag nader toe en nemen we je wensen door.

Neem contact op

Gecertificeerd

Onze medewerkers

Share This