0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Machinaal Houtbewerker Utrecht

Zoek je een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving? Meld je dan aan bij Rispens Uitzendbureau. Wij bieden altijd een ruim aanbod vacatures aan in de sectoren scheeps-, jacht- én interieurbouw. Bieden we jouw droomvacature nog niet aan?

Kom dan langs voor een intakegesprek, dan brengen we naar jouw wensen en behoeften in kaart en zoeken we de werkplek die het best bij jou past. Lees meer over ons aanbod en ons uitzendbureau of schrijf je meteen in om van onze voordelen te profiteren!

Werken als machinaal houtbewerker in Utrecht

Regelmatig zijn werkgevers op zoek naar machinaal houtbewerkers om hun team te versterken. Met name in de interieurbouw, maar ook in de jacht- en scheepsbouw! Als machinaal houtbewerker ben je namelijk dé expert op het gebied van houtbewerking en de machines die je daarbij gebruikt.
Jouw taak als machinaal houtbewerker is uiteraard het zo goed mogelijk bewerken van verschillende houtsoorten. En jij weet precies hoe je dat doet. Daarnaast ben jij ook dé persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud en het instellen van de houtbewerkingsmachines. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Schrijf je in!

Vind je in ons aanbod een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht die perfect aansluit op jouw behoeftes en wensen? Wacht dan niet langer, schrijf je in en solliciteer direct. Maar ook als jouw droomvacature nog niet online staat helpen we je graag verder. Meld je dan aan voor een persoonlijke intakegesprek, waarin we in kaart brengen waar jij precies naar zoekt. Vervolgens gaan wij dan in ons netwerk zoeken naar de plek die het best bij jou past en zorgen we voor:
Goed salaris
Starterspakket met polo’s en/of sweaters
Financiële vergoeding voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
Mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen

Meer vacatures

Op zoek naar iets anders dan een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving? Geen probleem! We bieden namelijk nog veel meer vacatures aan binnen de jacht-, scheeps- en interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan tekenaars, werkvoorbereiders, cascobouwers, elektromonteurs en nog veel meer.

Over ons

Door de jaren heen heeft Rispens Uitzendbureau een groot landelijk bestand opgebouwd van zo’n 1000 bedrijven in de interieurbouw, jachtbouw, scheepsbouw, scheepselektro en teakdekken. Prachtige sectoren waarin aan unieke projecten gewerkt wordt. Eigenaar Edwin Rispens was zelf jarenlang werkzaam bij Roden Staal en Sikaflex en kent deze bedrijfstak hierdoor goed. Vanuit zijn ervaring en netwerk zoekt hij met zijn team de beste werkplek jou.

De voordelen

Naast ons grote netwerk, profiteer je van meer voordelen wanneer je je aanmeldt bij Rispens Uitzendbureau. Waar kun je op rekenen?
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een betrouwbare partner in jouw zoektocht naar een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving
  • Veel projecten met langdurig karakter en reële kans op een vaste baan
  • Mogelijkheden wat betreft ambities om in het buitenland te werken

Neem contact op

Heb je een vacature machinaal houtbewerker in Utrecht en omgeving gezien waar je eerst meer informatie over wilt? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je alles wat je wilt weten. Dit kan telefonisch en per mail, maar het is ook mogelijk om jouw gegevens op onze contactpagina achter te laten, zodat wij jou terug kunnen bellen. Hopelijk tot gauw, we staan je graag te woord!

Share This