0592 - 614046 info@rispens.nl

Vacature Interieurbouwer Jachtbouw Vlissingen

Aan de slag als interieurbouwer in de jachtbouw van Vlissingen? Bekijk nu onze vacatures, wie weet werk jij dan binnen de kortste keren in een team met allerlei verschillende professionals aan de mooiste luxe schepen van Nederland! Dankzij ons enorme netwerk in de maritieme sector vinden we altijd de werkplek die het beste bij jou past.
Lees meer over de voordelen van Rispens Uitzendbureau, bekijk onze vacatures of schrijf je meteen in! Dan krijg je van ons een starterspakket én de mogelijkheid tot allerlei trainingen en opleidingen.
Interieurbouw

Vacature interieurbouwer

In ons aanbod vind je regelmatig vacatures voor interieurbouwers in de jachtbouw van Vlissingen. De interieurbouwer is een onmisbare kracht binnen de jachtbouw, die complete interieurs aflevert. Vervul jij deze vacature? Dan ben je dus verantwoordelijk voor de inbouw én afwerking van meubels en andere interieurdelen. Je kunt onder andere goed monteren, lijmen en kitten. Daarnaast weet je alles van houtbewerkingsmachines, zoals de afkortzaag en de zaag- en freesbank. Past dit helemaal bij jou?

Meer dan interieurbouwers

Ben je niet op zoek naar een vacature interieurbouwer in de jachtbouw van Vlissingen, maar vind je deze branche wel interessant? Ook dan kunnen we ongetwijfeld iets voor je betekenen. Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in onder andere jachtbouw, dus we zoeken altijd allerlei verschillende vakmensen voor projecten in deze sector. Denk bijvoorbeeld aan projectmanagers, werkvoorbereiders, teakdekkers, elektromonteurs en nog veel meer!

Over Rispens Uitzendbureau

De eigenaar van Rispens Uitzendbureau, Edwin Rispens, werkte jarenlang voor Roden Staal en Sikaflex. Hierdoor bouwde hij een behoorlijk netwerk op. Dit netwerk zet hij nu, samen met de rest van ons team, graag in om jou aan het werk te helpen.
We bieden banen aan in de vorm van projecten, maar vinden het ook belangrijk dat er uitzicht is op een vast contract. Daar letten we dus altijd op, ook bij het verzamelen van jachtbouw vacatures voor interieurbouwers in Vlissingen en omgeving. Daarnaast staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak!

Over de jachtbouw

Kies je voor de jachtbouw? Dan kies je voor een prachtige specialistische branche waarin de mooiste projecten worden gerealiseerd. Vrijwel alle luxe schepen zijn op maat gemaakt. Jij bent dus met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van de dromen van jullie klanten. Van de allereerste tekening totdat de jacht het water in kan.

Schrijf je in!

Past Rispens Uitzendbureau goed bij jou? Schrijf je dan in! Je kunt dan meteen solliciteren op de vacature interieurbouwer in de jachtbouw van Vlissingen die jou aanspreekt. Staat de perfecte vacature nog niet in ons aanbod? Geen probleem. Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek. Samen achterhalen we dan wat jouw exacte wensen en behoeftes zijn, zodat we op basis daarvan in ons netwerk kunnen zoeken naar de perfecte werkplek voor jou.
Daarnaast zorgen we als je je inschrijft voor:
  • Een starterspakket met polo’s en/of sweaters
  • Vergoedingen voor werkkleding, werkschoenen en gereedschap
  • De mogelijkheid om CVA trainingen en andere opleidingen te volgen
Sluit jij je aan?
Share This