0592 - 614046 info@rispens.nl

Scheepstimmerman vacatures?

Ben jij op zoek naar uitdagende scheepstimmerman vacatures? Vacatures waar jouw hart als echte scheepstimmerman sneller van gaat kloppen? Dan ben je bij Rispens Uitzendbureau aan het juiste adres! Wij beschikken over diverse vacatures voor scheepstimmermannen bij toonaangevende en bovenal leuke opdrachtgevers. Dit biedt jou de kans om jouw talenten weer in de praktijk toe te mogen passen! Als specialist in de jacht- en scheepsbouw hebben wij verstand van de branche en weten we altijd leuke opdrachtgevers te werven. Maar: jij staat bij ons centraal. Je kunt er van op aan dat wij ons uiterste best doen om voor jou een passende opdracht te vinden. Deze zijn vaak langdurig van aard, wat jou een stukje zekerheid kan bieden.

[jobs keywords=”timmerman”]

Uitdagende scheepstimmerman vacatures

Bij Rispens Uitzendbureau helpen we je graag aan een leuke baan middels onze scheepstimmerman vacatures. Maar wat doe je als scheepstimmerman precies? Als scheepstimmerman zijnde help jij onder andere met al het houtwerk aan een boot. Of dit nu de complete refit van het houten jachtinterieur is of de afwerking van de details tot aan herstellingswerkzaamheden aan de romp: jij als specialist bent hard nodig. Om het mooiste resultaat aan houtwerk aan een boot te krijgen, dient er iemand ingeschakeld te worden met kennis, expertise en veel vaardigheid. Houtwerkzaamheden aan een schip verrichten is namelijk een vak apart. Als scheepstimmerman ben je analytisch, onderzoekend en heb je een oog voor detail. Lees jij dit en denk je: ‘thats me!’? Dan kun jij wellicht de persoon zijn die onze opdrachtgevers zoeken!

Voordelen van onze scheepstimmerman vacatures

Wil jij graag gaan solliciteren op scheepstimmerman vacatures? Wanneer je dit bij Rispens Uitzendbureau doet, geniet je van veel voordelen. Bij ons is de kans op een passende en uitdagende baan bij zeer reëel aanwezig. Als specialist in de jacht- en scheepsbouw verstaan wij jouw vak en hebben we korte lijntjes met opdrachtgevers. Handig, want des te sneller kom jij aan die droomjob! Zelf beschikken we ook over eigen technische en ervaren intercedenten uit de jacht- en scheepsbouw. Dit maakt het qua communicatie wel zo eenvoudig. Besluit je onze hulp in te schakelen binnen de zoektocht naar een baan? Dan kun je altijd persoonlijke begeleiding verwachten. Het gaat immers om jou! Tot slot hanteren wij een weloverwogen selectie, waarbij er dus meer garantie is op een leuke job.

Solliciteren op scheepstimmerman vacatures

Wil jij graag via Rispens Uitzendbureau solliciteren op leuke en uitdagende scheepstimmerman vacatures? Dan kun je je bij ons inschrijven door jouw CV te uploaden. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug! Vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk vacatures Contact opnemen
Share This