0592 - 614046 info@rispens.nl

Jachtschilder vacatures?

Ben jij op zoek naar uitdagende jachtschilder vacatures? Zoek dan niet verder! Je bent bij Rispens Uitzendbureau geheel aan het juiste adres. Als jachtschilder houd jij je bezig met onder andere het schilderen, repareren en onderhouden van jachten en boten. Een functie die veel kennis en expertise vereist! Beschik jij hierover en sta je te popelen om jouw talenten weer in de praktijk toe te passen? Laat ons jou helpen! Met onze jachtschilder vacatures zit er ongetwijfeld een droomjob voor jou tussen. Wij bieden jou de mogelijkheid te investeren in jezelf.

[jobs keywords=”schilder”]

Uitdagende jachtschilder vacatures

Bij Rispens Uitzendbureau tref je jachtschilder vacatures aan. Maar wat doe je als jachtschilder precies? Een jachtschilder verft en lakt de binnen- en buitenkant van bijvoorbeeld een nieuw of ouder jacht of schip, zodat deze net zo kan schitteren als het water waarop hij drijft. Tevens behandel je als jachtschilder de metalen, houten of kunststof rompen en interieurs van jachten. Naast schilderwerkzaamheden kun je tevens ook plamuur- en spuitwerk verrichten. Of wat te denken van laswerkzaamheden en technisch onderhoud? Je hoort het al; een jachtschilder is nodig! Bij Rispens Uitzendbureau zijn onze jachtschilder vacatures vaak afkomstig van toonaangevende opdrachtgevers die meestal iemand zoeken voor een wat langduriger project.

Jachtschilder vacatures: de benodigde competenties

Wil jij solliciteren op een jachtschilder vacature? Daarvoor zijn er uiteraard een aantal competenties vereist. Per vacature is dit verschillend, maar over het algemeen dient een jachtschilder over de volgende eigenschappen te beschikken:

  • Je bent klantgericht en luistert goed naar de opdrachtgever
  • Je beschikt over een flinke dosis energie!
  • Samenwerken is voor jou geen enkel probleem
  • Ook beschik je over een tomeloze ambitie
  • Je bent flexibel en weet je snel aan te passen aan veranderingen
  • Communicatief gezien ben je erg vaardig
  • Tot slot beschik je over een grote zelfstandigheid

Herken jij jezelf in bovengenoemde competenties? Dan zijn onze jachtschilder vacatures ongetwijfeld wat voor jou!

Onze voordelen

Besluit je bij Rispens Uitzendbureau te solliciteren op jachtschilder vacatures? Dan geniet je van een boel voordelen. Zo is de kans op een passende en uitdagende baan bij ons zeer reëel aanwezig. Wij zijn namelijk specialist in de jacht- en scheepsbouw en hebben dan ook directe lijntjes met goede opdrachtgevers. Tevens beschikken wij over eigen technische en ervaren intercedenten uit de jacht- en scheepsbouw. Wanneer je bij ons een baan zoekt krijg je altijd persoonlijke begeleiding, zo weten wij beter wij jou nóg beter aan een leuke opdrachtgever te koppelen! Tot slot hanteren wij een weloverwogen selectie, waarbij er dus meer garantie is op een leuke job.

Solliciteren op jachtschilder vacatures

Wil jij graag solliciteren op jachtschilder vacatures? Dan kun je je inschrijven bij Rispens Uitzendbureau door jouw CV te uploaden. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug! Vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk vacatures Contact opnemen
Share This